Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Öztürk Ailesi’nden teşekkür

COVID-19’a yenik düşen Kocaeli’nin sevilen ve sayılan iş adamlarından Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk’ün ailesi, acılarını paylaşan herkese teşekkür etti

17 Nisan 2021 Saat: 19:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.859 kez okunmuştur

Öztürk Ailesinden teşekkür
Öztürk Ailesi’nden teşekkür

Kocaeli’nin sevilen ve sayılan iş adamlarından Öztürk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk, COVID-19’a yenik düşerek tüm sevenlerini yasa boğdu. Öztürk ailesinin acısını bu süreçte her kesimden insan paylaştı, ailenin acısına ortak oldu. Öztürk ailesi, bu acı günlerinde kendilerine destek olan, taziyelerini ileten herkese teşekkür etti. Öztürk ailesinin yazılı olarak yayımladığı teşekkür mesajı şöyle:

“Büyük kaybımız abimiz/kardeşimiz Abdin Öztürk’ün gerek hastanede tedavi süresince, gerekse vefatı vesilesiyle başta Devlet büyüklerimiz olmak üzere tüm eş, dost, akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak, bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayıp acımızı paylaştılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, sosyal medya aracılığı ile taziyelerini ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz…

ÖZTÜRK AİLESİ”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑