Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Özbilge: "İnsanlar endişeli, bu verimli toprakları terk etmek zorunda kalıyor"

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, “İnsanlar gelecekleriyle ilgili endişe duydukları için Kandıra gibi bu verimli toprakları terk etmek zorunda kalıyor” dedi

29 Ocak 2019 Saat: 17:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.846 kez okunmuştur

Özbilge: "İnsanlar endişeli, bu verimli toprakları terk etmek zorunda kalıyor"
Özbilge: "İnsanlar endişeli, bu verimli toprakları terk etmek zorunda kalıyor"

Kandıra İlçe Örgütü binasının açılış programı nedeniyle Kandıra’ya gelen ve ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunan Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, gazetemizi ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Özbilge’ye DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Demir, Kandıra Belediye Başkan Adayı İdris Demir ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

GELECEK ENDİŞESİ VAR

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, Kandıra'nın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sedef Alkandurur'a Kandıra’yla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kandıra nüfusunun sürekli azalmasını eleştiren Özbilge, “İnsanlar gelecekleriyle ilgili endişe duydukları için Kandıra gibi bu verimli toprakları terk etmek zorunda kalıyor. Kandıra’ya gelirken yol boyunca birçok emlakçı tabelasıyla karşılaştık ve buradaki arkadaşlarımız ilçede 400’e yakın emlakçı olduğunu ifade etti.

ASLA MAHKUM DEĞİLİZ

Mevcut iktidar tarafından maalesef tarım ve hayvancılık bitirildiği için vatandaşlarımız bu hayat pahalılığında borçlandırıldığı için tarlalarını satar hale gelmişler. Şehitlerimizin armağanı olan topraklar çiftçimizin elinden bir bir gidiyor. Buna dur demek gerekiyor. Bu gidiş iyi bir gidiş değil. Türkiye Cumhuriyeti ikili bir yapıya da asla mahkûm değildir. Seçenek Demokratik Sol Parti’dir. İnşallah Kandıra’da İdris başkanımız ile Demokratik Sol Parti’nin o temiz güvercinin kanat seslerinin yükseldiği bir döneme gireceğiz” dedi.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑