Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Özaydın ve Alkan'ın Yabancı Misafirleri

Kandıra Zafer ilkokulu müdürü Faruk Özaydın Ak Parti Kandıra Belediye başkanlığı için aday adayı olmuş bu sebeple görevinden istifa etmiş aday belirleme süreci sona erince görevine geri dönmüştü.

27 Ocak 2019 Saat: 23:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.552 kez okunmuştur

Özaydın ve Alkan'ın Yabancı Misafirleri
Özaydın ve Alkan'ın Yabancı Misafirleri

Kandıra Zafer ilkokulu müdürü Faruk Özaydın'ın gönüllü olarak Afrika'da yardım faaliyetlerinde tanıştığı ve arkadaş olduğu Afrikalı gençler şimdi Ülkemizde eğitim görüyorlar.Ülkemizdeki ve ilimizdeki Üniversitelerin mühendislik, tıp, ilahiyat, matematik fakültelerinde okuyan Fildişi, Uganda, Fas, Çad, Libya, Somali, Suriye ve Sudan'lı öğrenciler geçtiğimiz gün Kandıra'ya Faruk Özaydın'ı ziyarete geldiler.

Faruk Özaydın ziyaretine gelen arkadaşlarını ( yabancı öğrencileri ) Kandıra'da ağırladı , birlikte güzel bir gün geçiren öğrenciler Kandıra'lıların ilgi odağı oldu. Namaz sonrası Camide Kur'an okuyan öğrencilere cami cemaati hayran kaldı, çok güzel Türkçe konuşan yabancı öğrenciler Kandıra'lılarla zorlanmadan anlaşabildi. Günün sonunda işletmeciliğini Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Alkan'ın yaptığı Alkan Kafe'de yemek yiyerek tamamlayan öğrenciler Kandıra'dan ve Kandıra halkından memnun olduklarını dile getirerek misafirperverliği için işletme sahibi Erkan Alkan ve Faruk Özaydın'a teşekkür ettiler.

Günün sonunda kısa bir açıklama yapan Faruk Özaydın ; " Fildişi, Uganda, Fas, Çad, Libya, Somali, Suriye ve Sudan'dan gelen kardeşlerimiz hoş gelmişler iyiki gelmişler, bu kardeşlerimiz bizlere Dünya kardeşliğinin bir örneğini gösterdiler, dili , dini , ırkı ne olursa olsun Kardeş olmak ne güzel" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑