Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Özay ve Zen sevgililer günü için Kandıra’da düet yaptı

Manken Tuğba Özay ve müzisyen Umut Zen Kandıra Sarısu’da Yunus Emre’ye ait “Gel gör beni aşk neyledi’’ ilahisine klip çekip, düet yaptılar.

30 Ocak 2014 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.775 kez okunmuştur

Özay ve Zen sevgililer günü için Kandıra’da düet yaptı
Özay ve Zen sevgililer günü için Kandıra’da düet yaptı
Ünlü manken Tuğba Özay ve müzisyen Umut Zen sevgililer günü için Kandıra Sarısu ve Kerpe sahilinde klip çekimi yaptılar. Yunus Emre’ye ait “ Gel gör beni aşk neyledi” ilahisini rock tarzında seslendirmek için kamera karşısına geçen ikili, sevgililer gününde piyasaya çıkaracakları bu düet ile beşeri aşkın, ilahi aşkın küçük bir damlası olduğunu vurgulayacaklar. Yönetmenliği Şahin Yiğit’in yaptığı klip sevgililer gününde gerçek aşkı ön plana çıkaracak.
İLAHİ VE BEŞERİ AŞKA AŞK Çekilen düetle ilgili görüşlerini sorduğumuz Tuğba Özay, Yunus Emre’ye ait “Gel gör beni aşk neyledi” ilahisinin kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtirken, “Bu ilahi benim 8 – 9 yaşında iken ilk müzik kaydını yaptığım eser. Babamla birlikte düet yapmış ve kaydetmiştik. Bu yüzden bu esere çok büyük bir sempati m var. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda özel bir günde Umut Zen’in tv programında Umut’a Yunus Emre’nin ‘’ Gel gör beni aşk neyledi ‘’ ilahisini batı saunduyla, dünya müziğine yakın bir şekilde seslendirmek ve seninle düet yapmak istiyorum dedim. Kendisi çok şahane bir ilahi yorumcusu. Onunda hoşuna gitti. 14 Şubat sevgililer gününde hem babama hem aşka olan aşkımız, hem ilahi hem beşeri aska olan aşkımızı yaşatmak istedik. Ben doğayı stüdyo olarak kullanmayı seviyorum muhteşem görüntüler ortaya çıkıyor. Kandıra gerçekten harika bir yer. Buranın tanıtımına katkıda bulunmak bizim için büyük zevk. Böyle muhteşem güzelliklerin tanıtılması gerekiyor. Ben Karadenizli bir ailenin kızıyım. Bu yolla az bir şeyde olsa Karadeniz’e olan borcumuzu ödediğime inanıyorum’’ dedi.
SEVGİ DOĞADAKİ HER ŞEYDE VAR Umut Zen ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada bundan yıllarca önce Kerpe ile tanışma fırsatı bulduğunu belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Tuğba hanımla birlikte Kerpe’ ye geldik. Eskiden de çok sevdiğim bu yerde bu klibi çekme fikri doğdu. Bir tv programında Tuğba Hanım’ın birlikte düet yapalım önerisi sonucu bu proje doğdu. Aşk kula sevgiyle başlayan sonrasın da Allah aşkı, insanların birbirinden aşkında yol çıkarak başka bir alt yapıda alışa gelmişin dışında insan sevgisinden sonra ulaşılması gereken bir olgu. Sevgi noktasında böyle bir aranje yaptık. Sevgi doğadaki her şeyde var. Bunun farkına varabilmek için yaratıcının var ettiği her şeyi severek ona ulaşılabiliyoruz. O anlamda Yunus’un felsefesi bizi doğru yola taşıyacak bir felsefe’’dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑