Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Özak adaylıktan çekildi “Adil olmayan bir yarış”

14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini yürüten Zekeriya Özak bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla adaylıktan çekildiğini açıkladı.

7 Ocak 2024 Saat: 23:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 902 kez okunmuştur

Özak adaylıktan çekildi “Adil olmayan bir yarış”
Özak adaylıktan çekildi “Adil olmayan bir yarış”

Genel seçimlerin ardından suların durulmadığı, çok sayıda istifanın yaşandığı İYİ Parti’de şimdi de Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Zekeriya Özak adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özak, adil olmayan, “antidemokratik bir yarışta daha fazla bulunmak istemediğimden aday adaylığından çekiliyorum” dedi.

Özak’ın açıklaması şöyle;

“Bilindiği üzere 1 ay kadar önce İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığımı açıklamıştım. Bu süre içinde yaptığımız ziyaret ve toplantılarda kentimiz sorunları ve çözümleriyle ilgili son derece faydalı çalışmalarda bulunduk.
Teşkilatlarımızda moral ve motivasyonu arttırmaya çalıştık. Gittiğimiz yerlerde büyük bir sevinçle karşılandık. Kente geçmişte uzun yıllar hizmet etmiş, kenti sokak sokak bilen ve yüzbinlerce kişiyle hemhal olmuş birisi olarak amacım İYİ Partinin oy oranlarını azami oranda yükseltmekti.
Biz bu gayretle çalışırken gördük ki İYİ Parti Kocaeli yerel siyasetini 1 kişi yönlendirmeye çalışıyor. Tarafsız kalması ve son noktada fikrini söylemesi gerekirken gazetelerde adayı ismi hariç tarif ederek yönlendirme yaptığını üzüntüyle takip ettik.
Böylesine adil olmayan, antidemokratik bir yarışta daha fazla bulunmak istemediğimden aday adaylığından çekiliyorum. Son genel seçimde alınan sonuç gibi önümüzdeki yerel seçimdeki muhtemel sonuç da en başta onun eseri olacaktır. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑