Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Orman yangınına müdahale eden kadın aza onurlandırıldı!

Geçtiğimiz hafta Akçaova bölgesinde gerçekleşen orman yangınında ilk müdahalede bulunan Beylerbeyi Mahalle Azası Kardelen Köse’ye teşekkür belgesi takdim edildi.

8 Ekim 2020 Saat: 19:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.277 kez okunmuştur

Orman yangınına müdahale eden kadın aza onurlandırıldı!
Orman yangınına müdahale eden kadın aza onurlandırıldı!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, geçtiğimiz hafta Akçaova ve Akıncılar Mahalleleri hudutları içerisinde gerçekleşen orman yangınında ilk müdahalede bulunan Beylerbeyi Mahallesi sakinlerine duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Sakarya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halis Belen, İzmit Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu ve Akçaova İşletme Şefi Mine Daştemir, Beylerbeyi Mahalle Muhtarı Musa Yener tarafından köy kahvehanesinde ağırlandı.

“BİZİM İÇİN ŞEREFTİR”

Ziyarette ilk kez genç bir bayanın orman yangınına ilk müdahalede bulunduğunu belirten yetkililer, yangının büyümesini engelleyip söndürdükleri için müteşekkir olduklarını belirterek Beylerbeyi Mahalle Azası Kardelen Köse’ye teşekkür belgesi takdim ettiler. Beylerbeyi Mahalle Muhtarı Musa Yener, yaptığı açıklamasında, “Beylerbeyi Köyü halkı olarak yangına acil müdahalede bulunan vatandaşlarımıza teşekkür edip ilk kez genç bir bayanın muhtarı ve halkı ile birlikte ilk müdahalede bulundukları için bir belgeyle onurlandırmaları bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Beylerbeyi Köyü olarak bizler de kendilerine teşekkür ediyoruz. Kadın, erkek her daim öncelikle devletimiz ve milletimiz için uğraş vermek, ter dökmek bizim için şereftir dedik. Bizde Orman Bölge Müdürlüğümüz nezdinde bölge müdürümüzden ormancısına, cefakâr yangın işçilerine hepsine ayrı ayrı teşekkür ettik” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑