Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ömer Bayrakdar, Kandıra Belediye meclis üyeliğini bıraktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, norm kadro genişlemesi sebebiyle 1510 sözleşmeli memur alacak. Bu sözleşmeli memurlardan biri de AK Parti Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Bayrakdar olacak

4 Ağustos 2022 Saat: 06:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.036 kez okunmuştur

Ömer Bayrakdar, Kandıra Belediye meclis üyeliğini bıraktı
Ömer Bayrakdar, Kandıra Belediye meclis üyeliğini bıraktı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, yaptığı açıklamada, güvenlik soruşturması tamamlanan 1300 kişiyi sözleşmeli memur yapmak için imza atmaya çağırmaya başladıklarını söylemiş, toplamda 1510 kişinin bu haktan yararlanabileceğini ifade etmişti.

Gündoğdu, bu kişilerin şirket personeli olmayacağını, sadece hizmet alımı yöntemiyle Büyükşehir bünyesinde görev yapan personel arasından seçileceğini dile getirmişti. İşte bu kişilerden biri de AK Parti Kandıra Belediyesinin genç meclis üyesi Ömer Bayrakdar.

Halen meclis üyesi olan Bayrakdar, Büyükşehir Belediyesinin Kandıra’da hizmet veren Kandıra Haymaana Bilgi Evinin sorumlusu. Bilgi evinin açıldığı 2015 yılından bu yana Belde AŞ bünyesinde çalışan, 2017-2020 arasında İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Bayrakdar, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde meclis üyesi seçilmişti.

Ömer Bayraktar bu hafta son Kandıra Belediyesi Meclis meclis toplantısına katılacak. 15 Ağustos’tan itibaren ise sözleşmeli memur olacak ve meclis üyesi sıfatı sona erecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑