Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ölmez: Kandıra’ya hizmete hazırız

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ile birlikte Kandıra’yı gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, “El ele, omuz omuza birliktelikle Kandıra’ya hizmete hazırız” dedi.

12 Mart 2024 Saat: 23:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 619 kez okunmuştur

Ölmez: Kandıra’ya hizmete hazırız
Ölmez: Kandıra’ya hizmete hazırız

AK Parti ve Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Erol Ölmez’e seçim çalışmalarında AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu da destek verdi. Bir gününü Kandıra’ya ayıran Milletvekili Tipioğlu, Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez ile birlikte Kandıra’yı gezdi, destek istedi. Veysel Tipioğlu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda Kandıra yeni döneme hazır. Vatandaşlarımızın desteği ile Kandıra’ya yeni hizmetleri getireceğiz” dedi.

DAHA GÜZEL KANDIRA İÇİN
İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez ise, “Biz birlikte olursak daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Sizin desteğinizle AK Parti ve Cumhur İttifakı kadroları daha iyisini yapacak. Allah nasip ederse sizlerle beraber daha güzel bir Kandıra inşa edeceğiz. El ele, omuz omuza birliktelikle Kandıra’ya hizmete hazırız” dedi. Ziyaretlerde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz ve teşkilat mensupları da hazır bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑