Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Oktar Veteriner Kliniği Kandıra’ya Açıldı

Kandıra esnaflarından Halit Oktar’ın oğlu Veteriner Hekim Serkan Oktar, Kandıra’da veteriner kliniği açarak hizmet vermeye başladı.

30 Aralık 2022 Saat: 10:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.676 kez okunmuştur

Oktar Veteriner Kliniği Kandıra’ya Açıldı
Oktar Veteriner Kliniği Kandıra’ya Açıldı

Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden 2021 yılında mezun olan Veteriner Hekim Serkan Oktar memleketi olan Kandıra’ya dönüp Çarşı Mahallesi Orhangazi Caddesi No:3A (Alkan Fırın Karşısı) adresinde Oktar Veteriner Kliniğini açarak Kandıra halkına hizmet vermeye başladı.

Açılışı Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İyi Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Levent Gödek ve işletme sahibi Veteriner Hekim Serkan Oktar ile birlikte okunan dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapıldı.

Oktar Veteriner Kliniğinde büyükbaş, küçükbaş, kanatlı ve pet grubuna (köpek, kedi, kuş) hizmet veriliyor. Ayrıca Oktar Veteriner Kliniğinde eczane üniterleri, pet kuaför hizmeti ve evcil dostlarımız için çeşitli mamalar ve aksesuarlar bulunuyor.
Küçük yaşlardan beri hayvan sevgisi olan Veteriner Hekim Serkan Oktar yaptığı açıklamasında, “Hayvanlar ve hayvan sevgisi benim hayatımda çocukluğumdan beri önemli bir yer tutmaktaydı. Bende bunu bir adım ileriye taşıyarak bunu meslek haline getirmeye çalıştım. Oktar Veteriner Kliniğini Kandıra’mızda açarak tüm hayvansever dostlarımıza en güzel şekilde hizmet sunabilmek için işime dört elle sarılacağım”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑