Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Öğrencilerden örnek proje

Kandıra Meslek Yüksek Okulu Bankacılık 2-A öğrencileri, Kandıra Karaağaç Köyü'nde yaşayan engelli bir vatandaşa, tekerlekli sandalye ve giyecek yardımında bulundu.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.897 kez okunmuştur

Öğrencilerden örnek proje
Öğrencilerden örnek proje

Kandıra Meslek Yüksek Okulu Bankacılık 2-A öğrencileri, Kandıra Karaağaç Köyü'nde yaşayan engelli bir vatandaşa, tekerlekli sandalye ve giyecek yardımında bulundu.

 

Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu Bankacılık 2-A öğrencileri Merve Cebeci, Arıkan Akkuyu, Kadir Oğuz Çavdar, Leman İkiz, Sedat Sarısoy ve Damla Üstünay’dan oluşan ekip, proje dersleri kapsamında Kandıra Karaağaç Köyü'ndeki bir kişiye, önceki gün tekerlekli sandalye ve giyecek yardımında bulundu.

 

15 KİŞİYE VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerden CHP Büyükşehir adayı Sefa Sirmen’i ziyaret eden öğrenciler, kendisinden tekerlekli sandalye istemişti. Sirmen ve Sakatlar Derneği Başkanı İsmet Arguç’un desteğiyle sağlanan tekerlekli sandalyeler, öğrenciler, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, öğretim görevlisi Kerem Çolak ve Karaağaç Köyü Azası Süleyman Henki tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Böylece proje kapsamında ihtiyaç sahibi bedensel özürlüye 15 tekerlekli sandalye teslim edilmiş oldu.

 

PROGRAMA KATILAMADI

Yoğun programı nedeniyle tekerlekli sandalye teslim törenine katılamayan Sirmen, kendi adına dağıtım yapan Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren ve Sakatlar Derneği Başkanı İsmet Arguç’tan bilgi aldıktan sonra, öğrencilerin projesi ve davranışlarından gurur duyduğunu vurguladı. Sirmen, “Hiçbir siyasi amaç gütmeden, insani ve yurttaşlık duygusu ile hareket eden öğrencilerimizi sevgi ile kucaklarken, onları yetiştiren öğretmen ve ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑