Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Nusret Acur: Emekliye ‘Sürünmeye devam et’ diyorlar

Emekliye yönelik yüzde 5 ek zamma tepki gösteren İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Emekliye ‘Sürünmeye devam et’ diyorlar” dedi

17 Ocak 2024 Saat: 17:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 634 kez okunmuştur

Nusret Acur: Emekliye ‘Sürünmeye devam et’ diyorlar
Nusret Acur: Emekliye ‘Sürünmeye devam et’ diyorlar

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı emekliye yönelik yüzde 5 ek zamma tepki gösterdi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, açıklamasında “Yaşamlarını çalışarak geçiren, ödedikleri vergilerle, primlerle devletimizi ayakta tutan emeklilerimize bugün reva görülenler artık hepimizi isyan noktasına getirmiştir. Ne yazık ki emekli maaşları müjde denilerek asgari ücretin 7 bin lira, açlık sınırının ise 4 bin lira altına çekilmiştir. Hükümet emeklilerimize ‘Sürünmeye devam et’ demiştir. Emeklilerimiz için durum ekonomik sorunun da ilerisine geçmiş, ortaya adeta bir insan hakları sorunu çıkmıştır.

Emeklilere yüzde 5 zam adı altında sadakayı reva gören, en düşük emekli maaşını asgari ücretin 7 bin lira altına getirmekle övünen hükümet emeklilerimizle dalga geçmektedir. Bütçeyi har vurup harman savuran, israfı tavan noktaya getiren hükümet bu kötü ekonomi yönetimin faturasını dün olduğu gibi bugün de emeklimize kesmektedir. İYİ Parti olarak emeklilerimizin yanında olmaya, onların sesine ses eklemeye devam edeceğiz.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑