Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Normalleşmede korkutan rahatlık!

Bir güneşli, bir yağmurlu geçen günlere rağmen, pandemi sürecinin sıkıntısını vatandaş yeni normalleşmeyle birlikte sahillerde, deniz kenarlarında atmaya başladı.

15 Haziran 2020 Saat: 07:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.497 kez okunmuştur

Normalleşmede korkutan rahatlık!
Normalleşmede korkutan rahatlık!

Hafta sonu Kandıra sahillerine giden vatandaşlar denizin keyfini çıkartırken, pazar günü aynı keyif için yapılan planları yağmur bozdu. Hafta sonu sahillerdeki görüntüler, sağlık kurallarının istenilen özelliklerini ne yazık ki gösteremedi. Denize girmenin dışında sahilde otururken bile maske takma zorunluluğu olmasına rağmen, buna pek uyulmadığı gözlendi.

YETKİLİLER UYARACAK

Yine sosyal mesafe kuralları da hiçe sayıldı. Yetkililer, yarından itibaren bunlar için mutlaka uyarıcı görev üstlenecek, vatandaşlara kuralları hatırlatacak. Ancak, geçen hafta sonu gibi bir görüntülerin yeni normale uymadığını da bilmek gerek. Bu görüntüler çoğalırsa, koronavirüs salgınında vaka sayısının artması, insanların birbirine bulaştırma ihtimalinin giderek yükselmesi de kaçınılmaz olacak.

JANDARMA VE ZABITA GÖREV YAPACAK

Deniz mevsimi sezonu bugün resmi olacak açılacak. Plajlarda belediye ekipleri ve jandarma görev yapacak. Sürekli plajlarda olacak ekipler maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden vatandaşları uyaracak ve cezai işlem uygulayacak. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş ekiplerinin sahilde şezlonglar arasında oluşturulan sosyal mesafe kuralını ihlal eden vatandaşlar da uyarılacak ve mesafenin korunması için titizlik gösterilecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesine ait olan 13 plajda yapılan hazırlıkların da sonuna gelindi. Tüm sahillerde şezlongların atılacağı şemsiyelerin tamamı kuruldu. Park ve Bahçeler ekipleri tarafından sahillerin kumları temizlendi ve düzeltildi. Sahillerde cankurtaran olarak çalışacak ekiplerde son hazırlıklarını yaptı. Zodyak ve jet-skileri hazırlayan ekipler yarından itibaren tüm sahillerde sağlık ekipleri ile çalışacak. Bu yıl deniz sezonunun keyii geçmesi, hiçbir boğulma olayının, hatta tehlikesinin bile olmaması herkesin dileği. Bu yaz, temenniler arasına eklenmesi gereken bir başkası ise, keyif yaparken kimseye koronavirüs bulaşmaması tabi ki.. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑