Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Nevruz Kocaeli'de coşku ile kutlandı

Baharın habercisi olan Nevruz, Kocaeli Üniversitesi’nde kutlandı. Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kent Konseyi ortaklığı ile düzenlenen etkinlikte öğrenciler ateş başında eğlendiler.

22 Mart 2022 Saat: 02:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 813 kez okunmuştur

Nevruz Kocaelide coşku ile kutlandı
Nevruz Kocaeli'de coşku ile kutlandı

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi binası önünde gerçekleştirilen Nevruz Bayramı kutlama programında renkli anlar yaşandı. Program, Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Maksat Mukan’ın ‘’Dombra’’ adlı eseri seslendirmesi ile başladı. Halk oyunlarının da sergilendiği etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi. Etkinliğe Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, KOÜ Genel Sekreteri Mustafa Eren, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“GÖNLÜNÜZCE EĞLENİN”
Konuşmasını gerçekleştiren KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü “Hep birlikte burada bir kültürü paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Hülagü “Geride kalan pandemi sonrası sizleri böyle coşkulu görmek bizleri de coşturdu. KOÜ olarak 70 bin öğrencimiz var. Hep birlikte burada bir kültürü paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nevruz yeniden dirilme ve canların bir araya gelmesidir. Sizlerin bu sıcaklığı ile bu soğuk hava da ısınacaktır. Gönlünüzce eğlenin” ifadelerini kullandı.

“NEVRUZ BİR BAHAR BAYRAMIDIR”
Hülagü’nün ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise “Nevruz bir bahar bayramıdır. Hayatınızın baharında olan siz gençler için her gün nevruz. Bu yıllarınızı iyi değerlendirin. Zaman çok hızlı geçiyor. Benim hala gönlüm üniversitede. Hayatınızın, içinde yaşadığınız dönemin kıymetini bilin. Farklılıklarınızın zenginlik olduğunu unutmadın ülkemizi daha da güzelleştirmek için çalışacağız” dedi.

“TÜRKİYENİN AYDINLIK GELECEĞİNE İNANIN”
Son olarak konuşmasını gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz “Lütfen Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanın. Kendinize güvenin. Çalışmalarınızın emeğinizin karşılığını mutlaka alacaksınız. Sizleri umutsuzluğa sürüklemek isteyenlere asla müsaade etmeyin. Geleceğinize tam manası ile emin adımlarla yürüyün. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden bir tanesinde okuyorsunuz. Mezunlarımızın en iyi yerlerde olduğunu görüyorum’’ dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑