Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Namazgâh Tema Parkı’nın kafeteryası yakında açılıyor

Kandıra Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı oturumunda Tema Park’ta yakında açılacak olan kafeteryanın fiyat tarifeleri onaylandı.

4 Temmuz 2018 Saat: 15:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.463 kez okunmuştur

Namazgâh Tema Parkı’nın kafeteryası yakında açılıyor
Namazgâh Tema Parkı’nın kafeteryası yakında açılıyor

Kandıra Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı oturumu Ünal Köken başkanlığında yapıldı. 4 maddelik gündemin görüşülüp karara bağlandığı meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’nda onaylanan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün stratejik plan revizyonu ve ek ödeneği ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Namazgâh Tema Parkı’nda tarife belirlemesi hakkındaki yazısı oy birliğiyle kabul edildi.

FİYAT TARİFESİ

Tarifeye göre Tema Park’ta yakında açılacak olan kafeteryada soğuk içecekler; su, soda ve ayran 1 TL, kutu meyve suları 1,25 TL, gazoz, meyveli soda 1,50 TL, kola, fanta ve soğuk çay 2,50 TL, taze sıkma meyve suyu 3,75 ve enerji içecekleri 4 TL, sıcak içecekler ise; bardak çay 1, fincan çay 1,75 TL, Türk kahvesi 3 TL, neskafe ve salep 2 TL, bitki çayı 1,25 TL olarak belirlendi.

O KAFEDE DE ARTIK ÇAY 1 LİRA

Üçüncü gündem maddesinde İmar Komisyonu’nda onaylanan Kefken Balıkçı Barınağı uygulama imar planı da oy birliğiyle kabul edildi. Dördüncü gündem maddesinde ise Şehri Teras Kafe’deki çay fiyatının 1,50 liradan 1 liraya indirilmesi onaylandı. 

HİZMETE DEVAM

Dilek ve temenniler kısmında konuşan Belediye Başkanı Ünal Köken, “60 gündür sahada hep birlikte çalıştık. Tüm partilerimizin vermiş olduğu bu mücadeleyi Türkiye ve demokrasi açısından çok önemsiyorum. Güzel bir ortamda güzel bir sonuçla seçimden çıktık. Halkımız hizmetlerin devamı konusunda karar aldı. Bundan sonra milli mücadeleye devam edeceğiz” dedi. CHP grubundan Recep Şenol’da söz alarak 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi.

 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑