Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Mustafa Kandıralı ölüm yıl dönümünde memleketinde anıldı

İstanbul'da 90 yaşında vefat eden klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı, ölümünün birinci yılında memleketi Kandıra'da anıldı.

29 Aralık 2021 Saat: 00:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.185 kez okunmuştur

Mustafa Kandıralı ölüm yıl dönümünde memleketinde anıldı
Mustafa Kandıralı ölüm yıl dönümünde memleketinde anıldı

Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra Belediyesi ve MARTAŞ AŞ. desteğiyle Namazgah Kültür Merkezi'ndeki klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'yı anma programı, Kandıralı'nın hayatını anlatan videonun izlenmesiyle başladı.

Programda, daha sonra Kandıralı yerel sanatçıların sunduğu Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirildi. Klarnet sanatçısı Türkan Kandıralı yönetimindeki orkestra ve konuk sanatçılar tarafından verilen konserle Kandıralı anıldı.

Programa, Türk Sanat Müziği sanatçısı Oktay Yıldırım ve TRT sanatçısı Ayşe Ekiz tarafından seslendirilen eserler renk kattı. Kandıralı'nın yeğeni Türkan Kandıralı, Mustafa Kandıralı ile ilgili anılarını anlattı.

Daha sonra Türkan Kandıralı ve sanatçı Ayşe Ekiz'e sanata, sanatçıya ve kültüre katkıları nedeniyle Kaymakam Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı Turan tarafından çiçek takdim edildi.

Programa, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, MARTAŞ AŞ. Yönetim kurulu Başkanı Selçuk Uztürk, kurum idarecileri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, belediye eski başkanları, muhtarlar, öğretmenler, müzisyenler ve sevenleri katıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑