Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Muhtarlar protokolle oruç açtı

Kocaeli'nin 12 ilçesinde görev yapan muhtarlar Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldiler. Programda kent protokolünde yer alan isimler de yerlerini aldı.

13 Nisan 2022 Saat: 06:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.677 kez okunmuştur

Muhtarlar protokolle oruç açtı
Muhtarlar protokolle oruç açtı

Kocaeli'de görev yapan mahalle muhtarları Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldiler. Antikkapı Restoran'da düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, İl Müftüsü Sinan Cihan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Derya Uluç başta olmak üzere İlçe Muhtarlar Derneği Başkanları ve muhtarlar katılım sağladılar.

DEFALARCA BİR ARAYA GELDİK
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilk konuşmaya yapan isim Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın oldu. Başkan Büyükakın konuşmada her daim muhtarla görüştüklerini söylerken, "Sizlerle defalarca bir araya geldik. İftar öncesi bu tür konuşmaların yapılmasından pek memnun değilim, bundan dolayı konuşmamı kısa tutacağım. Oruçlarımız kabul, bayramımız ise şimdiden mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

SİZLERİN SORUNLARINA EĞİLECEĞİZ
Vali Seddar Yavuz ise konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaparken muhtarların yanlarında olduklarını dile getirdi. Vali Yavuz, "Ramazanı şerifiniz tebrik ediyor ve kardeşliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum. Kocaeli kurumsal alt yapısı çok iyi olan bir şehir ve her daim sizlerle birlikte olacağız. Her daim sizlerin sorunlarına eğileceğiz." ifadeleri kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑