Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Muhtarlar Derneği’nde yeni başkan Ersoy

Kocaeli Muhtarlar Derneği kongresinde İbrahim Efe başkanlık görevini Mustafa Ersoy’a devretti

7 Nisan 2021 Saat: 23:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.731 kez okunmuştur

Muhtarlar Derneği’nde yeni başkan Ersoy
Muhtarlar Derneği’nde yeni başkan Ersoy

Kocaeli Muhtarlar Derneği Kongresi bugün Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mevcut başkan İbrahim Efe’nin aday olmamasıyla birlikte tek aday olan Akmeşe Kurtdere Mahalle Muhtarı Mustafa Ersoy başkan seçildi.

EFE, ‘SIKINTILARI MUHTARLIK OLARAK ÇEKTİK’
Kongrede açılış konuşmasını yapan İbrahim Efe, “Malumunuz üzere 2019’da yapılan seçimle şahsım ve yönetimim dernek faaliyetlerini ifa etmeye çalıştık. Bugüne kadar bir kırgınlığımız sebebiyet vermeden bugünlere getirdik. Derneklerimiz faaliyetlerinde birçok noktada olmak istedik. Malumunuz ki şahsım birtakım olaylar yaşadı ve bir takım sıkıntılar çektik. Bu sıkıntıları şahsımız değil muhtarlık kurumu olarak çektik. Yanımızda olan Büyükşehir Başkanımız Tahir Büyükakın, muhtarlık kurumuna yapılan bir saldırıdan sonra şahsıma ve camiamıza sahip çıkmıştır. Kendisine minnettarlığımızı sunuyorum.

‘HERKESİ BİRBİRİNDEN AYIRDI’
Biz yönetimimizle bu süreci yürüttük araya dünyanın da başa çıkamadığı pandemi çıktı. Bu anlamında yapmak istediklerimizin bir tanesini yapamadık bir araya gelemedik. Birlikte projelerimiz olmalıydı ama bu anlamda pandemi herkesi birbirinden ayırdı. Bu süreçte vefat eden tüm muhtarlarımıza rahmet diliyorum. Kurallara uyarak bu hastalığa yakalanmamak temennisiyle sizleri selamlıyorum.

‘MUHTARLARIMIZ HER ŞEYE LAYIKTIR’
Orman Müdürlüğü’yle ortak bir proje yaparak toprakla buluşması adına ceviz fidanı dağıttık. Gönül isterdi ki çok daha fazla işler yapalım ama bu süreçten sonra görevi devralan arkadaşlarımız yapar da biz de görürüz. Bu anlamda şahsım bugün kongre başlamadan önce şahsım ipi çekildi haberiyle gündeme geldi. Bu bayrak yarışıdır biz büyük bir aileyiz. Görevimiz yoğun bir tempomuz var. Bu bir bayrak yarışı; bugün varız yarın başka arkadaşımız var. Demokrasinin mihenk taşları muhtarlarımız her şeye layıktır. Biz muhtarların ipi seçmenin izindedir. Kimse de ipinin çekilmesine müsaade etmez. Son günlerde emekli albayların bildirisi söz konusu aslolan milletin sözüdür. Bu milletin sözünün üstüne söz tanımıyorum. İnandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz” dedi.

ERSOY, ‘İPİNİN ÇEKİLMESİNE MÜSAADE ETMEYİZ’
Kongrede sözü alan Mustafa Ersoy ise, “Kıymetli muhtarlarım 2019 yılından beri muhtarlık görevimi onurla yürütmekteyim. Sizlerle bu görevi yapmaktan mutluyum. Derneğimizin olağan genel kurulunda İbrahim başkanıma ve yönetimine şu ana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarım. Hiçbir muhtarlarımızın ipinin çekilmesine müsaade etmeyiz. Bu bayrağı ileri taşımak için buradayım. Burada katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YÖNETİM
Asil

Musa Temel,

Burhan Duran,

Mustafa Akdoğan,

Ömer Uzun,

Nevzat Okumuş,

İsmail Candan,

İsmail Moğultay,

Hüdayim Yıldız,

Özgür Sarıca

Yedek

Turgay Yılman,

Hasan Efe,

Erhan Aydın,

Turan Aslan,

Behçet Yılmaz,

Mustafa Balkan

DENETLEME KURULU
Asil

Nurettin Güneş,

Cengiz Demir,

Fikri Yıldız

Yedek
İrfan Doğdu,

Yasin Duman,

Mukadder Mengül

ÜST KURUL DELEGELERİ
Celalettin İçöz,

Sadettin Açıkgöz,

Turgay Yılman,

Yüksel Özcan,

Burhan Duran,

Nihat Sarı,

Ahmet Aslan,

Fikri Yıldız,

Hüdayim Yıldız

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑