Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Muhtarın Baskısı Sonuç Getirdi: Kefken Pazarı Perşembe Gününe Alındı

Kocaeli’nin turizm ve balıkçılık merkezi olan Kefken Köyü'nde Pazar günleri kurulan, bölgedeki üreticinin ve tüketicinin büyük ilgi gösterdiği semt pazarının gün değişikliği hakla soruldu. Halk semt pazarının Perşembe günleri kurulmasını istedi.

9 Temmuz 2021 Saat: 10:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.878 kez okunmuştur

Muhtarın Baskısı Sonuç Getirdi: Kefken Pazarı Perşembe Gününe Alındı
Muhtarın Baskısı Sonuç Getirdi: Kefken Pazarı Perşembe Gününe Alındı

Kandıra Kefken’de daha önce hafta içi kurulan halk pazarının bazı pazarcıların Kandıra Belediye’sinden Pazar gününe alınmasını istedi, muhtar ve mahalle sakinleri bu duruma tepki gösterdi. Kefken’de daha önce hafta içi kurulan halk pazarının Pazar gününe alınması tartışmalara sebep oldu. Semt pazarının gününün değiştirilmesine tepki gösteren Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Benim köylüm pazarı hafta içi istiyorsa bu halk pazarı hafta içi olacaktır. Kefken pazarı Perşembe günüdür. Tüm seçmeni arkamda istiyorum” diye belirtti.

MUHTAR HALKA GİTTİ
Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem öncülüğünde yapılan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'ın da katıldığı halk toplantısında yüzlerce Kefken halkını katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda sadece halk konuştu. Halka pazarının ne zaman kurulsun sorusu üzerine Kefken halkı Perşembe günleri kurulsun dedi. Bunun üzerine Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Pazar gününü isteyen bazı pazarcılara; “Halk pazarı Perşembe gününe istiyor, Kefken Halka pazarı Perşembe eskisi gibi devam edecek. 15 Haziran'dan 15 Eylül’e kadar Perşembe günleri kurulacak, 15 Eylül’den sonra Pazar günleri kurulacak.”dedi.

KEFKEN HALK PAZARI PERŞEMBE GÜNLERİ KURULACAK
Kandıra merkezde kurulan ve ilimizde de hayli revaçta olan Kandıra Pazarı Çarşamba günleri kuruluyor. Kefken halk pazarına yaz aylarında bu bölgede oturan yazlıkçılar da büyük ilgi gösteriyor. Kandıra köylerindeki üreticiler bundan böyle ürünlerini Perşembe günleri de Kefken Pazarı’na getirecekler. Yine eskisi gibi Kefken Halk Pazar’ı Perşembe günleri kurulacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑