Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Muhtar Yaşar: "Eşimin Ve Benim Sağlık Durumumuz İyi"

Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı Barış Yaşar,"Allah’a şükür eşimin ve benim sağlık durumumuz iyi günden güne de dahada iyiye gidiyoruz inşallah siz bu şekilde bizim yanımızdayken bizim kötü olma ihtimalimiz olabilirmi" dedi

30 Nisan 2020 Saat: 04:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 25.189 kez okunmuştur

Muhtar Yaşar: "Eşimin Ve Benim Sağlık Durumumuz İyi"
Muhtar Yaşar: "Eşimin Ve Benim Sağlık Durumumuz İyi"

Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı ve zabıta olarak görev yapan Barış Yaşar ve eşi, kayınpederinin koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılması üzerine tedbir amaçlı kendisine ve eşinde hiçbir belirtisi olmamasına rağmen yapılan koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. 

Bunu duyan vatandaşlar Muhtar Yaşar'a geçmiş olsun dileklerini kendi sosyal medyalarında takipçileri ile paylaştı. Yüzlerce kişi Muhtar Yaşar ve eşinin koronavirüse yakalanmasından duyduğu üzüntülerini bu paylaşımlara yorum yazarken çok sayıda kişide telefonla arayarak geçmiş olsun taleplerinde bulundu.

Bunun üzerine Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı ve Kandıra Belediyesinde zabıta olarak görev yapan Barış Yaşar, sosyal medya hesabından "Allah’a şükür eşimin ve benim sağlık durumumuz iyi günden güne de dahada iyiye gidiyoruz inşallah siz bu şekilde bizim yanımızdayken bizim kötü olma ihtimalimiz olabilirmi" dedi.

Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı Barış Yaşar, paylaşımına şu notu düştü;

"Bu yazacaklarımı boynuma borç bilirim..."

31 mart seçiminden sonra bu hizmet bayrağını devir aldığımızdan itibaren mahalleme hizmet verebilmek için ben ve aza heyetimle beraber yoğun bir tempoda çalışmaya başladık etrafımdan bana dendiki bak çok hızlı gidiyorsun yorulursun, maddi manevi zarar görürsün şimdi ben size soruyorum peki siz ne yapardınız arkanızda böyle dinamik,istekli,kararlı ve daima hizmete hazır bir genç gücünüz ekibiniz olsa iste bende bu nedenle durmadim,durmayacağım.

●》covit 19 testimin pozitif çıktığı anlaşıldığından buyana Beni bu zor günümde gerek arayarak gerek gerek yazarak daima yanındayız mesajını veren tüm mahalle gençlerime ve mahalle halkıma çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca buradan çok degerli mahalle gençlerime ve halkıma söz veriyorum mahallemiz için,hedeflerimiz için daha birlikte elele, omuzomuza çok yol yürüyeceğiz daima yanınızda olacağım söz...

●》Ayrıca arayıp halimi hatrımı soran muhtar dernek başkanlarıma muhtar ağabeylerime ve herkese çok teşekkürlerimi sunuyorum.

●》ALLAH'a şükür eşimin ve benim sağlık durumumuz iyi günden günede dahada iyiye gidiyoruz inşallah siz bu sekilde bizim yanımızdayken bizim kötü olma ihtimalimiz olabilirmi ALLAH'ın izniyle en kısa süre içinde sağlıklı ve dinamik bir şekilde aranızda olacağız hepinizi seviyoruz iyiki varsınız... kötü gün dostladım benim..." 

Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan çok sayıda kişinin ekran görüntülerini kendi hasabında paylaşarak teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑