Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Muharrem Tutuş siyaseti bıraktı

İzmit Belediye Başkanlığı yarışında büyük bir farkla Fatma Kaplan Hürriyet'in gerisinde kalan Muharrem Tutuş, siyaseti bıraktığını açıkladı

2 Nisan 2024 Saat: 04:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 922 kez okunmuştur

Muharrem Tutuş siyaseti bıraktı
Muharrem Tutuş siyaseti bıraktı

31 Mart Yerel Seçimleri'nin sona ermesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) ülke genelinde oylarını yükselterek lider parti konumuna geldi. Kocaeli’de de benzer bir tablo yaşandı. Rekabetin yüksek olduğu İzmit'te ise yeniden CHP'den başkanlığa aday olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile AK Parti'nin adayı Muharrem Tutuş yarıştı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre ise Hürriyet, Tutuş'a 20 bin oy fark atarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçim sonuçlarının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Muharrem Tutuş, siyaseti bıraktığını açıkladı.

"MİLLETİN TERCİHI SORGULANMAZ"
Tutuş'un açıklamasının tamamı şöyle: Sevgili İzmit’li hemşehrilerim. Her şeyden önce bu süreçte; bizlere evinizi, iş yerinizi ve en önemlisi gönlünüzü açtınız. İnsani nezaket ve olgunluğu her zaman önceleyerek, birbirimize bu inançla mukabele ettik. Ve o sebeple 'İzmit Bizim Evimiz' dedik. Sağolun, varolun. Milletin tercihi sorgulanmaz. Sorgulamamız gereken, bu sonucun nedenleridir. Sonuçlar ülkemiz için hayra ve daha güzel günlere vesile olsun ümidindeyim. Aslolan Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’dir.

'TEŞEKKÜR EDERİM'
Benim anlayışımda siyaset bir meslek değildir, uygun zaman ve zeminde icra edilir ve bir gün biter. Dolayısıyla ben de; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki hayatıma Mâli Müşavir Muharrem Tutuş olarak devam edeceğim. Son olarak; En tepeden en alta kadar, bizlerle birlikte gayret eden tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyor, başta KBB başkanımız Doç Dr. Tahir Büyükakın ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑