Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Mücahit Cici" Gençlerimizi sporla buluşturuyoruz"

Kandıra Gençlerbirliği Başkan Vekili Mücahit Cici başarıdan önce tesisleşme ve altyapının önemli olduğunu vurguladı. Cici," Kandıra'nın gençlerine sahip çıkmak Kandıra'nın geleceğine sahip çıkmaktır" dedi

21 Temmuz 2023 Saat: 14:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 962 kez okunmuştur

Mücahit Cici Gençlerimizi sporla buluşturuyoruz
Mücahit Cici" Gençlerimizi sporla buluşturuyoruz"

Kandıra Gençlerbirliği 'nin aktif ve başarılı Başkan Vekili Mücahit Cici, Çağdaş Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. Bu sezon Amatör Süper Lig'de iyi işlere imza atacaklarını ve gelecek yıllarda Kandıra G.B'nin profesyonel liglerde boy göstermesi gerektiğini savunan Cici başarıdan önce tesisleşme ve altyapının önemli olduğunu vurguladı.

Cici sözlerine şöyle devam etti;" Tüm camiamız bilsin ki Kandıra'nın en büyük değeri olan bu Kulüp emin ellerde.. Tek amacımız 71 yıllık ulu çınarı ayakta tutmak. Sorumluluğumuzun farkındayız. Gençlerimize hizmet etmek onların hayat kalitesini arttırmak bizleri heyecanlandırıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir Büyükakın'ın söylediği söz gibi gençlerimizi sporla buluşturuyoruz" dedi.

Tüm ilçelerde kapalı spor salonları, Kapalı yüzme havuzları, Spor Tesisleri, futbol sahaları, sentetik çim halı sahaları, kulüp binaları yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bu sayede gençlerimiz daha konforlu ortamlarda spor yapıyorlar.

İlçemizde de yüzme havuzunda ve kapalı spor salonunda bunu görüyoruz. İlçe stadındaki mevcut tesis binamızın yerine toplam 1200 m2 kapalı alanı olan yeni tesis binasının ve tribün yapısının proje çalışmaları tamamlanmış durumda. Çok yakında bunun müjdesini Büyükşehir Belediye Başkanımızdan bekliyoruz " şeklinde konuştu.

Cici, "Bizlere gelince; Bu bir bayrak yarışı ve sorumluluk bilinci, elini taşın altına koyma meselesi. Devletimiz spor ile ilgili tüm fiziki alt yapıları tamamlamış durumda. Bundan sonra iş bizlere düşüyor. Aklı başında insanların bu kulüplerin yönetimlerinde görev alıp sporu ve sporcuyu desteklemesi lazım. Gençliği ihmal edilmiş toplumların geleceğini başka toplumlar belirler.

Bu bilinçle geçmişte büyüklerimizin verdiği emekleri boşa çıkarmamak adına bu bayrağı bu dönem biz aldık ve yöneticiliği layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Halkın desteği ve olumlu tepkisi bize daha çok sorumluluk yüklüyor.

Bildiğiniz gibi bu işler para ve destek olmadan olmuyor. Gençlerimizi destekleyen Başta Orzax ailesine eski Sağlık Bakanımız M. Kazım Dinç ve Dr. Evren Dinç'e, Kandıra esnafına kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Kandıralı sporcularımızın her zaman yanındayız.Kandıra'nın gençlerine sahip çıkmak Kandıra'nın geleceğine sahip çıkmaktır" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑