Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MKYK Üyesi Mehmet Aras: Kandıra’dan eminiz!

YRP MKYK Üyesi Mehmet Aras, 5 yıldır hazırlandıkları yerel seçimlerden başarıyla çıkacaklarını söyledi

28 Ocak 2024 Saat: 21:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 581 kez okunmuştur

MKYK Üyesi Mehmet Aras: Kandıra’dan eminiz!
MKYK Üyesi Mehmet Aras: Kandıra’dan eminiz!

Yeniden Refah Partisi Kandıra belediye başkan adayı Levent Gödek, Cebeci’de strateji ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya MKYK Üyesi Mehmet Aras ve partinin Kandıra İlçe Başkanı Ünal Er de katıldı. Toplantıda partinin yerel seçim stratejisi masaya yatırıldı. Seçmene anlatılacak projeler değerlendirildi. Partinin seçimde izleyeceği yol haritası çizildi.

ARAS: KANDIRA BİZE İNANIYOR
Toplantıda söz alan MKYK Üyesi Mehmet Aras: “Kandıra Belediyesini kazanmak için yeni çalışmaya başlamadık. Levent Gödek ilçe başkanı olduğu günden beri bunun için hazırlık yapıyoruz. Seçim için Kandıra’da beş yıldan beri çalışıyoruz. Milletvekilliği seçimlerinde gördünüz. Kandıra bize inandığını sandıkta gösterdi. Herkes şuna emin olsun bir sonraki değerlendirme toplantısını seçim sonuçlarının ilan edildiği gün Kandıra Belediye başkanlığının toplantı odasında yapacağız.” diye konuştu.

‘KANDIRA’YA REFAH GELECEK’
Sözlerini sürdüren Mehmet Aras, “Kocaeli ve Kandıra’daki siyasi denklemi elli yıldır biliyorum. Tüm hazırlıklarımız tamam Kandıra Levent diyecek, Kandıra’ya refah gelecek.” ifadelerini kullandı. Aras açıklamalarının ardından partinin kurmay kadrosuna seçim çalışmaları ve belediye mevzuatı hakkında eğitim verdi. Necmettin Erbakan’ın yol arkadaşı Aras, son nefesine kadar milli görüş davasının zafere ulaşması için mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

GÖDEK: PLANLI TARIMA GEÇECEĞİZ
Toplantıda söz alan Kandıra Belediye Başkan adayı Levent Gödek ise “Ben de Kandıralıyım, ben de çiftçi çocuğuyum. Kandıra Belediyesi olarak çiftçilerimize alım garantisi vereceğiz. Belediye olarak kurduğumuz işleme tesisleri ve satış noktalarında çiftçimizin ürününü işleyerek pazarlayacağız. Bu şekilde hem halkımıza istihdam olanağı açacağız. Hem de planlı tarıma geçiş yapacağız. Bugün dünyanın en büyük sorunu gıdadır. Kandıra gibi devasa bir tarım alanının her köşesini ekilip biçilir hale getireceğiz. Ve inanıyoruz ki bu şekilde ülkemizi gıda alanında dünyanın sayılı ülkelerinden birisi haline getireceğiz.” dedi.

‘BAĞIMSIZLIK MESELESİ’
Kandıra’nın büyük bir gıda tarlası olduğunu ifade eden Levent Gödek, “Gıda meselesi bağımsızlık meselesidir, bunun farkındayız, seçimi kazandıktan sonra bütün dünya Kandıra’yı konuşacak. Kandıra’da, Bağcılar Belediyesinin, Beyoğlu Belediyesinin kamp alanları var. Sosyal kültürel faaliyetleri var. Ama maalesef Kandıra halkına hizmet edecek bir sosyal alan yok. Bu bugüne kadar Kandıra’ da siyaset yapan herkesin ortak suçudur. Biz belediye yönetimini ele aldığımızda bu ayıbı ortadan kaldıracağız.” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑