Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Minibüsçülerde kazanan belli oldu

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Kongresi’nde Başkan Mustafa Kurt ve Lokman Aydemir yarıştı. Kıran kırana geçen kongrede Kurt 259, Aydemir ise 245 oy aldı.

20 Şubat 2022 Saat: 07:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.719 kez okunmuştur

Minibüsçülerde kazanan belli oldu
Minibüsçülerde kazanan belli oldu

Sonucun merakla beklendiği kongre, Kocaeli Kongre Merkezi C Salonu’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mustafa Kurt ve Lokman Aydemir’in aday olduğu seçimlerin, ekonomik sıkıntılar ve Büyükşehir Belediyesi ile yapılan hizmet alımı anlaşmasının gerçekleşmemesi nedeniyle gergin bir ortamda geçmesi bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı.

KİMSE KONUŞAMADI
Divan başkanı Necmi Kocaman ve divan heyeti, koronavirüs pandemisi nedeniyle kimseye söz verilmeyeceğini açıkladı. Başkan adayları da sadece 10’ar dakika konuştu. Bu nedenle kongrede kavga-gürültü veya sataşmalar olmadı. Sakin başlayan kongre, sakin bir şekilde bitti. Saatler 17.00’yi gösterdiğinde sandıklar açılmaya başlandı.

SADECE 14 OY FARK
Başkan Mustafa Kurt, üyelerin 259’unun oyunu alarak yeniden bu göreve seçildi. Rakibi Lokman Aydemir ise 245 oy aldı. Sadece 14 farkla kazanan Kurt teşekkür konuşmasında, “Sorumluluk artık bizim üzerimizde. Dostane bir genel kurul olması beni çok mutlu etti. Bundan sonra işimize bakacağız” dedi.

MUSTAFA KURT’UN LİSTESİ
Henüz başlamayan kongrede adayların yönetimleri belli oldu. Mustafa Kurt’un listesinde asil yönetimde Mahmut Aktaş, Ahmet Eryılmaz, Hasan Açıkgöz, Kazım Aslan, İsmail Moran, İbrahim Kılıç yer aldı. Yedek yönetimde Mehmet Uzun, Aykut Alp, Murat Yıldıztop, Mehmet Şahin, Kaplan Köysu, Fuat Bayram, Ömer İpek yer alırken denetimde asil listede Enes Ak, Yavuz Selim Yılmaz, Ercan Fiydan, yedek denetim listesinde İbrahim Ege, Erdoğan Özler, Caner Şengün yer aldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑