Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Milli Görüş Davasına hizmet edenler için Vefa Gecesi

Cihannüma Kocaeli İl Temsilciliği Aralık ayında Vefa Gecesi düzenleyecek. Gecede Milli Görüş davasına hizmet etmiş çok sayıda isme berat verilecek.

27 Kasım 2023 Saat: 19:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 399 kez okunmuştur

Milli Görüş Davasına hizmet edenler için Vefa Gecesi
Milli Görüş Davasına hizmet edenler için Vefa Gecesi

Kocaeli’de bugüne kadar ilk kez yapılacak etkinliği Cihannüma Kocaeli İl Temsilcisi Serkan Seyhan ve yönetimi organize ediyor. Gece hakkında bilgi veren Seyhan şunları söyledi:

Milli Nizam'dan Bugüne
“Milli Nizam Partisinden bugüne Kocaeli'de Milli Görüş davasına hizmet etmiş partilerimiz, derneklerimiz, sendikalarımız, sivil toplum kuruluşlarımızdan hayatını kaybedenleri anmak, hayatta olanlarla bir araya gelmek, dünden bugüne yapılan hizmetleri hatırlatmak, gönülden gönle giden yolu sağlamlaştırmak ve bu etkinlik vesilesiyle kırgınlıklarımızı unutmayı sağlamak temennisindeyiz.''

Kongre Merkezinde
Vefa Gecesi, 16 Aralık 2023 Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Programın başlama saati 18.00. İlk 1 saatinde serbest zaman var. Bu süre zarfında sohbetler edilecek, giriş alanında Milli Görüş lideri Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın yayımlanmamış fotoğrafları, Erbakan Hocamızın 1980 yılında Kocaeli programı fotoğrafları, gazete haber, röportaj görüntüleri ve Hocamızın Kocaeli de yaptığı programlardan videoları eşliğinde Milli Görüş tarihini misafirlerimiz takip edebilecek. Ayrıca 1990'lı yıllara ait videoları misafirlerimiz 10 ayrı ekranda seyredebilecek. Milli Görüşün kurucusu Erbakan Hocamızı da rahmetle yâd edeceğimiz bir etkinlik olacak.

Zaman Tüneli
Fuaye alanında ayrıca zaman tüneli yapacağız. Tünel içinde dünden bugüne rahmetli Abdürrahim Bezci'den Şevket Kazan gibi büyüklerimizin ve Milli Görüş’e ilimizde hizmet etmiş isim ve kurumların çalışmalarını anlatan fotoğrafları görebilecek, anılarınızı tazeleyebileceksiniz.

Genel Başkanlar da davetli
Saat 18.00’da başlayacak programa Cihannüma Derneği Genel Başkanımız Avukat Rıza Yorulmaz ile bir önceki Genel Başkanımız Mustafa Şen’i ve kurucu Başkanımız MEB Bakanı Yusuf Tekin’i de davet edeceğiz.

Sanatçılar da gelecek
Dönemin mücadelesine renk veren, ses veren Ömer Karaoğlu da o gece aramızda olacak. Gecenin sonunda Milli Görüş davasına yaptıkları hizmetlerden ötürü Cihannüma beratları verilecek.

Çocuk ve torunlarınızla gelin
Milli Görüş davasına inanmış, bu camiaya gönül vermiş, emek vermiş tüm dostlarımızı, büyüklerimizi ve kardeşlerimizi aileleri, çocukları ve torunlarıyla aramızda görmek, bir arada olmak, geçmişten geleceğe umut olmaya davet ediyoruz.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑