Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

MHP'li Gürler kime mesaj verdi?

MHP’li Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediye Meclis Üyesi İsmet Gürler, Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen yerel yönetimler toplantısı sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu

5 Mart 2020 Saat: 08:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.677 kez okunmuştur

MHP'li Gürler kime mesaj verdi?
MHP'li Gürler kime mesaj verdi?

GEÇTİĞİMİZ günlerde AK Parti Genel Merkezi’nde Büyükşehir Belediyelerinin meclis üyelerine yönelik toplantı gerçekleştirilmiş, bu toplantıda MHP’li Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediye Meclis Üyesi İsmet Gürler de bulunmuştu. Toplantının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunan Gürler, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin sözlerinden etkilendiğini belirterek Özhaseki’nin sözlerini paylaştı.

KİME MESAJ VERDİ?

Gürler’in paylaşımı şu şekilde; “Mehmet Özhaseki’yi dinlerken Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi Gönül belediyeciliğini yapmayan Belediye başkanları ile yollarımızı ayırırız. Kibirli belediye başkanlarıyla yürümeyiz. Toplumun sevmediği belediye başkanı olmayın. Kitleleri kırmadan topluma hizmet eden belediye başkanı olun. Suç işleyen haklarında soruşturma açılan belediye başkanı olmayın. Yandaşlarınızla değil halkla birlikte yürüyün. Tevazu samimiyet halkın içinde olan Recep Tayyip Erdoğan’ın paçasına yapışarak seçime giren belediye başkanı olmayın. Ömer gibi olmaya, Elif gibi olmaya gayret eden belediye başkanı olun.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑