Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

MHP’li Yağız, Kandıra’dan aday adayı

Ülkü ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan MHP’li Mustafa Yağız, Kandıra Belediye belediye meclis üyeliği için aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Emrah Çolak’a teslim etti.

30 Kasım 2023 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.330 kez okunmuştur

MHP’li Yağız, Kandıra’dan aday adayı
MHP’li Yağız, Kandıra’dan aday adayı

Ülkü ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan MHP’li Mustafa Yağız, Kandıra Belediyesi Meclis Üyeliği başvurusunu yaptı. Yağız, başvurusunu İlçe Başkanı Emrah Çolak’a teslim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra İlçe Başkanı Çolak, yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimi nedeniyle Meclis Üyesi aday adayı başvurularımız tüm hızıyla devam etmektedir. Partimizin ve Ülkü Ocağımızın kademelerinde görev yapmış Mustafa Yağız beyefendi meclis üyesi aday adayı başvurusunda bulunmuştur. Hayırlı olsun." dedi.

Başvuru dosyasını teslim ettikten sonra açıklama yapan Mustafa Yağız, “Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra Belediyesi Meclis Üyeliği aday adaylığı için dosyamızı İlçe Başkanımız Sayın Emrah Çolak’a teslim ederek başvurumuzu gerçekleştirdik.  Ülkü ocaklarının çeşitli kademelerinde görev aldım, Uzun yıllardır MHP’de  siyaset yapmaktayım. MHP’nin geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu süreçte de kilit parti rolünü korumaya devam edeceğine inanıyorum. İlçemize yapılacak hizmetlerde ben de katkı sunmak istiyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑