Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

MHP Kandıra Köylerinde

MHP Kocaeli İl Teşkilatınca Planlanan ve Kandıra Teşkilatı tarafından organize edilen programa İl Başkanı Ruhi Çavdar, Millet Vekili Sekreteri Aydın Ünlü ve İl Yönetimini...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.499 kez okunmuştur

MHP Kandıra Köylerinde
MHP Kandıra Köylerinde

MHP Kocaeli İl Teşkilatınca Planlanan ve Kandıra Teşkilatı tarafından organize edilen programa İl Başkanı Ruhi Çavdar, Millet Vekili Sekreteri Aydın Ünlü ve İl Yönetiminin yanı sıra MHP İlçe Başkanları katıldı.

 

Program çerçevesinde belirlenen ve Kandıra’yı 15 bölgeye bölen plan uyarınca katılımcılar köylere hareket ettiler. Hareketten önce konuşan MHP Kocaeli İl başkanı Ruhi Çavdar, Bu nokta hareket çalışmasına Kocaeli’nin tüm ilçelerinde uyguladıklarını bu gün için sıranın Kandıra’da olduğunu ve Kandıra’ya verdikleri önemi verdiklerini gösterdiğini belirtti. En çok ziyaret ettikleri ilçelerin başında Kandıra olduğunu belirten Siyaseti için önemine de değindi. Daha sonra söz alan milletvekili Cumali Durmuş; AKP Hükümetinin ülkeyi içinden çıkılmaz sıkıntılara soktuğunu, Çözümün ise sandık olduğunu belirterek önümüzdeki yerel seçimlerin bunun için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Durmuş 7yapılacak yerel seçimlerde başta Kandıra olmak üzere tüm ilçelere iktidarı hedeflediklerini, bunun için şimdiden adaylarını belirterek çalışmalara başladıklarını, bu günkü programında bunun bir ayağı olduğunu belirtti.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑