Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağışa dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurtta etkisini yer yer gösteren yağışların bugün sürmesi ve yarın da etki alanını genişletmesi bekleniyor. Yağışlar hafta ortasında kuvvetini yitirecek.

14 Ağustos 2022 Saat: 17:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.064 kez okunmuştur

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağışa dikkat!
Meteoroloji uyardı! Sağanak yağışa dikkat!

Türkiye’de son günlerde kendini gösteren sağanak yağışların bugün ve yarın da etkisini göstermesi bekleniyor. Özellikle Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi’nin kuzeyinde görülecek yağışların hafta ortasında etkisini kaybedecek. Yağış görülen yerlerde kısa süreliğine düşen sıcaklık değerlerinin de artışa geçeceği tahmin ediliyor.

Kocaeli'de bugün yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışlı havanın yarın etkisini artırıp salı gününden itibaren yerini az bulutlu ve açık bir havaya bırakacağı tahmin ediliyor. Bugün en yüksek sıcaklık 31 derece, yarın 27 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Eskişehir, Adana’nın kuzeyi, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay’ın kıyıları, Akdeniz’in Toroslar Mevkii ile Ankara ve Çankırı’nın kuzeybatı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑