Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

“Merkez Veteriner Kliniği” açıldı

Kandıra Kabaağaç Köyü Muhtarı Hasan Çakır’ın oğlu Veteriner Hekim Erol Çakır, Kandıra’da Veteriner Kliniği açarak hizmet vermeye başladı.

7 Ekim 2021 Saat: 08:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.447 kez okunmuştur

“Merkez Veteriner Kliniği” açıldı
“Merkez Veteriner Kliniği” açıldı

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2021 yılı mezunu Erol Çakır, Bursa’nın çeşitli ilçelerinde ve ardından Kırklareli’nin Vize ilçesinde bir süre stajyer veteriner hekim olarak görev yaptıktan sonra memleketi olan Kandıra ilçesinde Veteriner Kliniği açtı. Kandıra Aydınlık Mahallesi İnönü Caddesi No:4/A adresinde kiraladığı veteriner kliniği, önceki gün görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı.

YOĞUN KATILIM
Açılış törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, sivil toplum örgütleri, kurum idarecileri, meslektaşları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HAYVAN SEVİGİSİ
Küçük yaşlardan gelen hayvan sevgisinin kendisini veteriner hekimlik görevine yönelttiğini söyleyen Veteriner Hekim Erol Çakır, “Kandıra Kabaağaç Köyü’nde hayvancılıkla geçimini sağlayan Çakır ailesinin en küçük bireyi olarak dedem Yaşar Çakır’ın, Kabaağaç Köyü Muhtarlığı görevini yürüten babam Hasan Çakır’ın mesleği olan hayvancılıktan dolayı hayvan sevgim beni Veteriner Hekimliği mesleğine taşıdı. Küçük yaşımdan beri hayvancılıkla içli dışlıyım. O ilgim benim veteriner hekimlik görevine yönlendirdi. Eğitimimi tamamladıktan sonra çok sevdiğim ilçemdeki hayvancılığı daha güzel yerlere taşımak için Kandıralı hemşerilerime en güzel hizmeti sunabilmek için 7/24 hizmetlerinde olacağım. Kliniğimizde kedi ve köpek dostlarımızla gerekli acil müdahale, teşhis, tedavi ve cerrahi operasyonlar da kliniğimizde hizmet vereceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑