Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Mehmet Ellibeş, Çöp Tesisine Müdahil Oldu!

Kocaeli’nin sıcak gündemi olan Kandıra’ya kurulacak çöp tesisini istemeyen muhtarlar, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile görüştü.

5 Şubat 2020 Saat: 08:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.120 kez okunmuştur

Mehmet Ellibeş, Çöp Tesisine Müdahil Oldu!
Mehmet Ellibeş, Çöp Tesisine Müdahil Oldu!

Kocaeli’nin önemli gündemi Kandıra’ya yapılacak çöp tesisinde yeni gelişmeler var. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın düzenlediği basın toplantısında çöp tesisinin Kandıra’ya kurulacağını açıklamasının ardından baştı Ak Partili siyasetçiler olmak üzere tepkiler peş peşe geldi.

2 BİN KİŞİLİK EYLEM
Çöp tesisinin kurulacağı yerde ki bölge insanı ilk olarak 2 bin kişilik bir eylem gerçekleştirdi bu eylemin ardından bölge muhtarları ve vatandaşlar belediye binası önüne gelerek seslerini duyurmaya çalıştı.

VALİ’YE ZİYARET ETTİLER
Çöp tesisinin kurulacağı yerin çevresinde bulunan köy ve mahalle muhtarları Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’dan randevu talep ettiler. Muhtarlar tesisin neden Kandıra’ya kurulmaması ve yanlış yerin tercih edildiğini Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a anlattılar.

BÜYÜKAKIN’DAN UMUTLU AYRILDILAR
Diğer taraftan ise bölgeyi temsilen 20 muhtar önceki gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile makamında buluştular. Muhtarlar tek tek neden çöp tesisinin yerinin yanlış olduğunu Büyükakın’a anlattılar. İki saat süren görüşme sonrası bölge muhtarları tesisin yerinin değiştirileceğinden çok umutlu.

ELLİBEŞ MUHTARLARI DİNLEDİ
Son olarak çöp tesisini Kandıra’ya kurulmasını istemeyen muhtarlar Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile görüştü. önceki günü gerçekleştirilen görüşmede muhtarlar, Kandıra’ya kurulacak çöp tesisine karşı kaygılarını ifade ettiler. Ellibeş, konu hakkında detaylı bilgi aldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑