Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Meclis oy birliğiyle Turan’a yetki verdi

Kandıra Belediye Meclisi, belediyede çalışan devlet memurlarına sosyal denge tazminatı verilebilmesi için Başkan Adnan Turan’aoy birliğiyle yetki verdi

7 Mayıs 2019 Saat: 17:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.858 kez okunmuştur

Meclis oy birliğiyle Turan’a yetki verdi
Meclis oy birliğiyle Turan’a yetki verdi

Kandıra Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı oturumunda 2 ek gündem olmak üzere 4 maddelik gündem görüşülüp karara bağlandı.Adnan Turan başkanlığında yapılan meclisin birinci gündem maddesinde 2018 yılının kesin hesabı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. İkinci gündem maddesinde ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kandıra Belediyesi’ne hibe edilen 41 ACB 593 plakalı çöp aracına haczedilemez kararı verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. 

MECLİSTE OY BİRLİĞİ
Meclise ek gündem olarak dâhil edilen belediyede çalışan devlet memurlarına sosyal denge tazminatı verilebilmesi için belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edilirken, bir diğer ek gündem maddesinde ise Makedonya’da düzenlenecek olan halk oyunları festivaline katılacak kişilerin masrafları kendilerine ait olmak üzere gezi işlemlerinden muaf tutulması görüşülerek oy birliğiyle onaylandı. 

MUSTAFA DURSUN ATANDI
Ayrıca meclise bilgi sunumunda bulunan Başkan Turan, belediyede ikinci memur başkan yardımcısı olarak Mustafa Dursun’un göreve başladığını duyurdu. Turan, “Mustafa Dursun, daha önce Kandıra’mıza Büyükşehir Belediyesi üzerinden görev yapmış bir arkadaşımız. Yaptığımız istişareler sonucunda kendisinin bizlere faydalı olacağını düşündük ve Büyükşehir Belediyesi’nden müsaade istedik. Kendisine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑