Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Manavlar, Kenan Seyrek'in sahur davetinde bir araya geldi

AK Parti milletvekili aday adayı Kenan Seyrek, manav toplumunun kanaat önderleri, oda başkanları ve STK temsilcilerini Çadır Kandıra Sofrasındaki sahur programında ağırladı

3 Nisan 2023 Saat: 16:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.393 kez okunmuştur

Manavlar, Kenan Seyrekin sahur davetinde bir araya geldi
Manavlar, Kenan Seyrek'in sahur davetinde bir araya geldi

Manav Toplumunun önde gelen isimlerini bir araya getiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Kenan Seyrek'in sahur davetine İzmit Belediye Meclis Üyeleri Şener İnce ve Vedat Yoldaş, Kocaeli Pastacılar, Börekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Aysel, Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer, Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu Başkanı Şükrü Başaran ve yönetimi, KOVİAD-Kocaeli Vizyoner İşadamları Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve kurucu Başkanı Muhammet Ertürk, KOGİAD-Kocaeli Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Aydın Burgul, Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı Salih Işık, Kocaeli Cihannüma Derneği Başkanı Serkan Seyhan, Kandıra Muhtarlar Derneği Baskanı Adnan Kaçar, Manav kökenli Kandıra Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanları STK Temsilcileri katıldı.

Yemek Duasını Şener İnce'nin yaptırdığı sahur davetinde konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Kenan Seyrek, Kocaeli sosyal ve spor hayatında yaptığı hizmetlerden ve görev aldığı STK'larla ilgili bilgiler paylaştı. Kenan Seyrek konuşmasında ''Yeni Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmak için AK Partiden Kocaeli Milletvekili Aday Adayı oldum, Yıllardır sahada Kocaeli'ye sağlık spor sosyal yaşamda hizmet ettim. Derneklerde görevler aldım. Kocaeli'ye ve Türkiye hizmet etmek istediğim için aday adayı oldum. İnanıyorum ki hep birlikle çok çalışarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği Kocaeli'de vereceğiz'' dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑