Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Maç bu akşam… Kocaeli'de 9 yıl sonra milli heyecan

Ümit Milli Takımımız, 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 3. Grup 4. maçında bu akşam İngiltere’yi Kocaeli Stadı’nda konuk edecek. 20.45’te başlayacak maç A Spor’dan canlı yayınlanacak.

6 Eylül 2019 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.494 kez okunmuştur

Maç bu akşam… Kocaeli'de 9 yıl sonra milli heyecan
Maç bu akşam… Kocaeli'de 9 yıl sonra milli heyecan

UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'ta yer alan Ümit Milli Takımımız, gruptaki dördüncü maçında bu akşam İngiltere’yi ağırlayacak. Grupta geride kalan 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan milliler, 4 puanla grupta 2.sırada yer alıyor. Türkiye ile İngiltere U21 takımları arasında oynanacak karşılaşmaya ev sahipliği yapacak Kocaeli, bu heyecanı tam 9 yıl sonra bir kez daha yaşayacak. Kocaeli Stadyumu da açıldığı 2018 yılından bu yana ilk kez bir milli maça ev sahipliği yapacak.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Kocaeli'deki son milli maç, Ümit Milli Takımımız ile İrlanda Cumhuriyeti arasında 7 Eylül 2010'da İsmetpaşa Stadyumu'nda oynandı ve mücadeleden Türkiye 1-0 galip ayrılan taraf oldu. Bu akşam oynanacak Türkiye-İngiltere maçı saat 20.45’te başlayacak ve A Spor’dan canlı yayınlanacak. UEFA Alt ve UEFA Üst tribün ile Maraton Alt tribünlerinin açık olacağı maçı futbol severler ücretsiz takip edebilecek. Türkiye, Kocaeli taraftarının şovuna bir kez daha tanıklık edecek. Ümit Milli Takım’ın kaptanlığını Kandıralı Berkay Özcan yapıyor.

İnceefe: Kocaeli halkı stadyumu doldurmalı

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Vedat İnceefe, İngiltere maçını kazanarak grupta yeniden iddialı konuma gelmek istediklerini söyledi. Maçın oynanacağı Kocaeli'nin tam 9 yıl aradan sonra bir milli maça ev sahipliği yapacağını hatırlatan İnceefe, "Kocaelili futbolseverlerin bu önemli maçta tüm stadı doldurmasını istiyoruz. Bu iş, istek ve arzu işi. Ne kadar isterseniz o kadar başarırsınız. Dolu tribünler de bu genç ve yetenekli çocuklara pozitif katkı yapacaktır. Onun için maçın sonuna kadar bitmeyen bir destek bekliyoruz" diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑