Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kuyuya düşen köpeği avcılar kurtardı

Sahibi ile birlikte çıktığı domuz avı esnasında ortadan kaybolan köpek, düştüğü kuyudan bir hafta sonra avcıların dikkati sayesinde kurtarıldı.

2 Aralık 2021 Saat: 23:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.711 kez okunmuştur

Kuyuya düşen köpeği avcılar kurtardı
Kuyuya düşen köpeği avcılar kurtardı

Kandıra’da Erol Özsatır’a ait köpek geçtiğimiz hafta Yağbolu Köyü çevresinde kaybolmuş, sahibinin günlerce aramasına rağmen bulunamamıştı. Önceki gün kuş avına çıkan bir avcı tarafından sesi duyulan köpek, düştüğü 4 metre derinliğindeki kuyudan yapılan yoğun çalışmaların ardından kurtarıldı.

1 HAFTA SONRA KÖPEĞİNE KAVUŞTU
Minik dostuna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Erol Özsatır, “Köpeğim 14 Kasım Pazar günü gittiğimiz domuz avında Yağbolu Köyü’nün üstünde kendiliğinden açılmış derinliği 4 metreden fazla olan kuyuya düşmüş. 21 Kasım Pazar günü kuş avına çıkan duyarlı avcı arkadaşlarımızın dikkati sonucu köpeğimin inlemesi duyulmuş. Avcı arkadaşım uğraşmasına rağmen köpeğimi çıkaramamış ve hemen Kandıra Aladağ Postası Başkanımız Muhammet Duymuş’a yer tespiti kolay bulunsun diye video çekip göndermiş. En az 4-5 saat süren uzun uğraşlarım sonucu köpeğimi kuyudan çıkarttım. Köpeğim bitkin şekilde kalmış. Kandıra avcılarına ve Muhtar Yüksel Tonguç’a ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Köpeğime 1 hafta sonra kavuştum. İyi ki varsınız duyarlı avcı camiası. Çıraklı Köyü’nden Soner İçöz arkadaşım iyi ki köpeğime rast geldi” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑