Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

KPSS’ye ilimizde 21 bin aday girecek

Temmuz ayında yapılan ancak iptal edilen KPSS’nin ön lisans bölümüne yönelik sınavı 9 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Sınav saat 10.15’te başlayacak ve 2 saat 10 dakika sürecek. ilimizde KPSS’ye 21 bin aday girecek

8 Ekim 2022 Saat: 09:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 652 kez okunmuştur

KPSS’ye ilimizde 21 bin aday girecek
KPSS’ye ilimizde 21 bin aday girecek

ÖSYM Kocaeli Sınav Koordinasyon Kurulu, KPSS ile ilgili şu önlemleri aldı: Adayların sınavın yapılacağı binalara girebilmeleri için yanlarında; aday şifreleri ile internetten kendilerinin edinecekleri, sınavın ilgili oturumuna ait Sınava Giriş Belgesi ve T.C. Nüfus Cüzdanı/ Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı bulundurmaları gerekiyor. Nüfus Cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ve süresi geçerli pasaport dışındaki kimlik bilgilerinin bulunduğu belgeler sınava giriş için geçerli belge olarak kabul edilmeyecek.

KALEM SİLGİ YASAK
Adaylar içeriye, kalem, silgi ve kalemtıraş da dahil olmak üzere hiçbir malzeme ile alınmayacak. Sağlık kurulu raporu ile kanıtlanmış hastalığı olan adaylar, sınavın başvuru kılavuzunda belirtilen süreler içinde sağlık kurulu raporunu ÖSYM Başkanlığına vermiş ve raporu ÖSYM Başkanlığınca kabul edilmiş ise sınava giriş belgelerinde yazılı ilaç, gıda ve cihazlarla engelli binalarında ya da YSYM binalarında sınava girebilecek. Kaza, hastalık, tedavi vb. nedeniyle geçici sağlık sorunu olan adaylardan işaretleyici yardımı isteğinde bulunmayan ve yardıma ihtiyacı olmaksızın sınav salonuna gidebilecek durumda olan adaylar; sınav binası girişinde güvenlik görevlileri tarafından elle ve dedektörle dikkatlice kontrol edilmek kaydı ile ilaç sargı bezi, koltuk değneği, atel, yürüteç, baston, boyunluk, korse, oturma simidi, alçı, bandaj, dizlik, göz damlası, astım ilacı/pompası/sprey ile Sınava Giriş Belgesinde belirtilen bina ve salonda sınava girebilecek.

SON GİRİŞ SAAT 10.00
Adaylar ve sınav görevlileri kağıt para ve metal para ile sınav binasına girebileceklerdir. Adaylar ve görevliler isterlerse kendi maskeleri ve yanlarında getirecekleri el dezenfektanı ile sınav binasına alınacaktır. Bina girişinde yığılmaya yol açılmaması için adayların çanta ve benzeri eşyalarını sınava girecekleri binalara getirmemeleri, sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle gelmeleri ve sınavdan en az bir saat önce sınav yapılacak bina önünde bulunmaları sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir. Adayların sınav binasına alınma işlemi sabah oturumlarında saat 10.00’a kadar devam edecektir. Bu saatten sonra gelen hiçbir aday, sınav binasına kesinlikle alınmayacak ve sınav binasının kapısı girişlere kapatılacak.

KORNA ÇALMAK YOK
Sınavın güven ve huzur içerisinde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla; sınav yapılacak binaların yakınında kurulacak pazarlarda ilgili belediyeler tarafından gürültünün ve sesli satışın önlenmesi ve pazar girişlerine gürültü yapılmaması ve sessiz olunması hususunda afiş ve tabelaların asılması sağlanacak. Araçların klakson çalmalarına, araç konvoyları oluşturulmasına ve inşaat-yol çalışması yapılmasına izin verilmeyecek ve bu konuda ilgili kurumlar tarafından gerekli tedbirler alınacak.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑