Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Köylere Hizmet Götürme Birliği, olağanüstü toplandı

Kandıra Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 3 ay sonra tasfiye edilecek olması nedeniyle genel kurul olağanüstü toplandı. Toplantıda tasfiye işlemlerinin ardından birliğin nasıl yürütüleceğine dair muhtarlara bilgi verildi.

28 Ocak 2014 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.696 kez okunmuştur

Köylere Hizmet Götürme Birliği, olağanüstü toplandı
Köylere Hizmet Götürme Birliği, olağanüstü toplandı

Kandıra Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2014 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan’ın başkanlığını yapmış olduğu toplantıya, il genel meclis üyeleri İsmail Akalın ve Recep Şenol, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz ve köy muhtarları katıldı.
BİLGİ VERİLDİ Olağanüstü toplanan genel kurul toplantısında Köylere Hizmet Götürme Birliği Tüzüğü’nün ‘Birliğin Tasfiyesi’ başlıklı 37. maddesinin değiştirilmesi görüşüldü. Konuyla ilgili olarak, birliğin ve birlik üyelerinin tüzel kişiliklerinin kaldırılması sebebiyle, tasfiye işlemlerinin 6360 sayılı kanunda belirtilen komisyon eliyle yürütüleceğine dair katılımcılara bilgi verilerek karar alındı.
MUHTARLARA TEŞEKKÜR Toplantı sonunda dilek ve temenni bölümünde konuşma yapan Kaymakam Erdoğan, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin tasfiyesi konusunda ve köy muhtarlıklarımızın tüzel kişiliklerinin 6360 sayılı kanunla sona ermesi sebebiyle bu güne kadar görev yapan tüm muhtarlara, il genel meclis üyelerine, geçmişte görev yapan muhtarlara yapmış oldukları katkılardan ve hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.
Toplantıda söz alan il genel meclis üyeleri İsmail Akalın ve Recep Şenol tüm muhtarlara bu güne kadar geçen zaman içerisinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve bu anlamda yine bu süre içerisinde muhtarlar ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑