Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

KOVİAD üyeleri söyleşide buluştu

KOVİAD üyeleri Yeni Ekonomi Modeli ve Türkiye Ekonomisine Etkileri konulu söyleşi programında bir araya geldi

27 Eylül 2022 Saat: 07:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 955 kez okunmuştur

KOVİAD üyeleri söyleşide buluştu
KOVİAD üyeleri söyleşide buluştu

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) düzenlediği etkinlikler kapsamında geçtiğimiz hafta sonu ‘Yeni Ekonomi Modeli ve Türkiye Ekonomisine Etkileri’ konulu söyleşi programı düzenlendi. Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetiminin ev sahipliğinde Kandıra Yolu üzerinde bulunan Elit Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kahvaltılı söyleşi programına üyelerin katılımı oldukça yoğun oldu. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden KOVİAD Disiplin Kurulu Üyesi Erdal Baykara'nın, ruhuna ithafen edilen duanın ardından başlayan program Başkan Kocagöz’ün konuşması ile devam etti.

‘PANDEMİ BİZLERİ DE DERİNDEN ETKİLEDİ’
Prof. Dr. Ayhan Orhan’ın konuşmacı olarak katıldığı kahvaltılı söyleşi programına katılım sağlayan üyelere teşekkür eden Başkan Harun Reşit Kocagöz, “ Pandemi sürecinin ardından tüm dünya ülkelerini etkisi alına alan ekonomik sıkıntılar maalesef bizleri de derinden etkiledi. İş insanları olarak, devletimizin uygulamaya soktuğu ‘Yeni Ekonomi modeli’ politikası bizleri yakından ilgilendirmekte. Bu anlamda Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Orhan hocamız ile bir program yapalım, bilgilenelim istedik. Güzel bir Pazar sabahı bir arada kahvaltı yapmanın da ayrı bir güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Keyifli sohbeti ve kıymetli bilgilendirmeleri için Değerli Hocamız Prof. Dr. Ayhan Orhan’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

PLAKET TAKDİMİ YAPILDI
Prof. Dr. Ayhan Orhan’ın ‘Yeni Ekonomi Modeli ve Türkiye Ekonomisine Etkileri’ adlı söyleşisi ile bilgilenen KOVİAD üyeleri, verimli geçen toplantının ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Program sonrası Prof. Dr. Ayhan Orhan’a Başkan Harun Reşit Kocagöz tarafından plaket takdimi yapıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑