Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

KOVİAD’da sermaye piyasası değerlendirildi

Harun Reşit Kocagöz başkanlığında kurulan Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD)yönetimi, Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren iş insanlarına yönelik etkinlik düzenledi. Ekonomist Cihat Kaymas, ‘Sermaye Piyasası’ konusunda katılımcıları bilg

20 Ocak 2022 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 703 kez okunmuştur

KOVİAD’da sermaye piyasası değerlendirildi
KOVİAD’da sermaye piyasası değerlendirildi

Etkinliği KOTO Başkan adayı İbrahim Bıyıklı, Aydınlar Ocağı eski Başkanı Ahsen Okyar, Kuruçeşme eski Belediye Başkanı Ali Kahraman, Kandıra önceki dönem Başkanı Ünal Köken, Kandıralılar Derneği eski Başkanlarından Günay Gülcü, Profesör Dr. Mehmet Bayrak ile dernek üyeleri ve misafirler takip etti.

Ekonomist Cihat Kaymas, etkinliği izleyenlere önemli bilgiler aktardı. Kaymas borsanın uzun vadeli bir yatırım aracı olarak görülmesi gerektiğini anlattı, şunları söyledi:

“- Sabah yatırdım, akşam çekeyim ve kısa sürede parayı bulayım anlayışı kişilerin batak noktasıdır. Günlük ihtiyacın olmayan ve elini sürmeyeceğin uzun süreli bir yatırım olarak düşünmek gerekir ki kazanın ve borsanın sihirli değneği sabırdır”

KOVİAD Başkanı Kocagöz, etkinlik sonunda Cihat Kaymas’a teşekkür plaketi takdim etti. Kocagöz, bu tür bilgilendirme konferanslarıyla iş insanlarına faydalı olabilecek programlar düzenlemeye devam edeceklerini söyledi, Kocaeli’ye yeni bir vizyon getirmenin gayreti içinde olduklarını aktardı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑