Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

KOVİAD’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Göreve başladığı günden bu yana yoğun bir mesai ile çalışan KOVİAD Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimi, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

22 Ocak 2022 Saat: 08:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 753 kez okunmuştur

KOVİAD’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
KOVİAD’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

KOVİAD ( Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği) Dernek Binasında Başkan Başkan Kocagöz ve yönetimini tebrik eden ziyaretçiler, çalışmalarında başarılar dileyerek, yapacakları projelerle kentimize ve iş insanlarımıza faydalı olacaklarına inandıklarını belirtti. Aynı zamanda Denizbank Bekirpaşa Şube Müdürü Salih Tertemiz, dernek üyelerine özel kredi ve pos oranlarıyla ilgili çalışma yapacaklarının da bilgisini verdi.

Konuklarına ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek teşekkür eden Başkan Kocagöz, “Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte derneğimizle kentimiz adına faydalı çalışmalar yapmak için projeler üreteceğiz. Genç, dinamik, tecrübeli bir ekibimiz var. Ekibimizle güzel çalışmalara imza atacağız. Kentimize katma değer adına üretim adına tecrübeli ekibimizle en iyisini nasıl yapabiliriz diye kafa yoracağız. Ziyaretleriniz bizlere motivasyon ve güç veriyor. Hep birlikte Kocaeli halkı için en güzelini yapacağız” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑