Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

KOSİD İzmit'i bir araya getirdi

KOSİD İzmit Bölgesi İstişare toplantısı düzenledi. Yağız Kebap’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya İzmit bölgesinden çok sayıda muhtar, STK yöneticisi, bölgedeki eski ve yeni dönemde aktif siyasette bulunanlar ve sivil inisiyatif gönüllülerinin

31 Ağustos 2021 Saat: 05:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.159 kez okunmuştur

KOSİD İzmiti bir araya getirdi
KOSİD İzmit'i bir araya getirdi

Kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını yapan KOSİD Başkanı Hüseyin Öz, “Hiçbir ayrıştırma gözetmeden Kocaeli için çıktığımız bu yolda, bu gün siz değerli dostlarla bir istişare toplantısında bir araya gelmek bizim için büyük bir mutluluktur. Kocaeli sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi olarak çok farklı renkleri bir arada barındırabilen bir şehir.

Bu şehrin en önemli mirası bir arada yaşayabilme ve ortak hareket edebilme kültürüdür. Ve bu gün sizlerin de görüş ve destekleriyle ortak bir paydada Kocaeli adına değer katacak bir yol haritasıyla hareket etmek en önemli vizyonumuz. Bu kentin ortak bir bilinçle hareket etmeye çok ihtiyacı var. Bu kentin sivil toplum hayatının güçlenmesine çok ihtiyacı var.

Bu kentin ortak bilince çok ihtiyacı var. Ve en önemlisi Kocaeli’nin imar ve inşaattan daha çok, sivil toplum hayatının gözüyle ve katkılarıyla büyümesine çok ihtiyacımız var. Bizler KOSİD olarak gönüller almaya talibiz. Bizler KOSİD olarak bu kentin değerlerini hep birlikte ön plana çıkartmaya talibiz. Bu şiarla ; kentimize değer katmayı hedeflen tüm sivil toplum gönüllüsü dostlarımızla beraber olmaya talibiz" dedi.

Toplantıya Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Ersoy, Tavşantepe Muhtarı İbrahim Efe, Yenişehir Muhtarı Salih Çuman, Mehmet Ali Paşa Muhtarı Yaşar Doğan, Fethiye Muhtarı İsa Altıntaş, Kandıra Belediyesi önceki dönem başkan yardımcısı Murat Batmaz, İzmit Belediye Meclis Üyesi Ersin Alpaslan, Kocaeli Kasaplar Derneği Başkanı Rasim Özkul, İzmit’in siyasi hayatının bir çok önemli isimleri, spor camiasının önemli isimleri, esnaf teşkilatlarının önemli isimleri, sivil toplum örgütlerinin önemli isimleri, eğitim camiasının önemli isimlerinin de içinde bulunduğu 90 kişilik bir katılımın olması dikkat çekti. İstişare toplantısında bir çok görüş alınarak yol haritasına katlı sunuldu. Kahvaltının sonunda Yağız Kebap tarafından katılımcılara kahvaltının ardından meşhur ciğer şiş ikram edildi.

İlimizin tanınmış güreşçisi ve sporcusu, bir çok er meydanında başarı elde eden Faruk Akkoyun da KOSİD’in istişare toplantısına katıldı. Misafirlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Akkoyun da, Başkan Hüseyin Öz tarafından “Elif” temalı bir tablo hediye edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑