Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş’den Geleneksel İftar

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş Yönetim Kurulu tarafından Kandıra’da görev yapmış belediye başkanları ve ilçede faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları temsilcileri için düzenlenen geleneksel iftar programı gerçekleştirildi.

24 Mayıs 2019 Saat: 03:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.909 kez okunmuştur

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş’den Geleneksel İftar
Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş’den Geleneksel İftar

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş Yönetim Kurulu tarafından Kandıra’da görev yapmış eski belediye başkanları, yeni belediye başkanları ve ilçede faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları temsilcileri için düzenlenen geleneksel iftar programı bu yıl Başol Steakhouse’da gerçekleştirildi.

Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Korkmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Kandıra İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra eski Belediye Başkanlarından Turan Sarı, Kenan Evin, İsmail Genç, Mustafa Öğren, Cengiz Kan, Kocaeli Büyükşehir belediyesi Kandıra koordinatörü Numan Balaban, Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, Gazeteci Erkan Ünal ve Ünal Cankurt, Kandıralı işadamlarından Habip Cici, Mustafa Gebeş, Fikri Koç, Hayrettin Olgun, Mustafa Kurt, İbrahim Yılmaz, Yavuz Bektaş, Hicri Göbekçioğlu, Raif Yıldız, Bülent Baler, Tunçel Yılmaz,  Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rahmi Korkmaz, Şirket Yöneticileri Ahmet Korkmaz, Ramazan Korkmaz, İdari İşler Müdürü Gökalp Çobanoğlu ve davetliler katıldı. 

Nice yıllarda bir araya gelmek dileğiyle

İftar öncesi konuşan Korkmaz Mutfak Eşyaları A.Ş İdari İşler Müdürü Gökalp Çobanoğlu, “Her yıl şirket olarak, Kandıra ilçemizde görev yapmış eski belediye başkanlarımız, görev yapan belediye başkanımız, ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şirket yöneticilerimizle bir araya gelerek iftar yapıyoruz. Bu yıl da yine aynı şekilde geleneğimizi bozmadan bir araya geldik. Bizlerle bir arada olan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha nice yıllarda bir araya gelmek dileğiyle” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑