Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Köken: “Nevzat Doğan’a yakışmadı”

İzmit Belediye eski Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yıllar önce Kandıra Belediye eski Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken’i kadroya alması üzerine tepkiler çığ gibi büyürken, Köken’den de yanıt geldi.

26 Nisan 2019 Saat: 00:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.727 kez okunmuştur

Köken: “Nevzat Doğan’a yakışmadı”
Köken: “Nevzat Doğan’a yakışmadı”

2009-2019 yılları arasında İzmit Belediye Başkanlığı yapan Nevzat Doğan’ın kentimizdeki yerel bir internet haber sitesine verdiği röportajın yankıları hala sürüyor. Kandıra Belediye eski Başkanı Ünal Köken’in eşi Elif Köken’i yıllar önce İzmit Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nin başına Ünal Köken’in ısrarı üzerine aldığını belirten Doğan’a vatandaşın da teşkilatın da tepkisi çığ gibi büyüyor. Elif Köken’e kadro vermesini; “Ünal Bey çok ısrar etti, istedi. Bir belediye başkanının isteği önemliydi. Bununla ilgili kaygılarımı ben ona anlatmıştım ama isteği oldu” ifadeleriyle açıklayan Doğan’a Ünal Köken’den yanıt geldi. 

ŞIK OLMADI 

Konu olmayan bir meselenin bugün gündem olmasından dolayı üzüntü içerisinde olduğunu belirten Köken, “2-3 yıl önceki bir meseleyi bugün hal gündeme getiriyorlar. Daha konuşma aşamasındayken çıkan söylentilerden dolayı zaten eşim istifasını verdi. İnsanların bazı görevleri yürütmeye yeteneği varsa bir belediye başkanının eşi olmak engel olmamalı. Basit bir konuyu tekrardan gündeme getirmek Nevzat Ağabeye yakışmadı. Şık olmadı. Sohbet esnasında konuşulacak bir konu olabilir fakat gazetede röportaj verilecek bir mesele değildi. Bu açıklamayı yakıştıramadığımı kendisine de söyledim” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
ahsen411 26.04.2019 15:16
Bir makamın koltuğun getirisi de götürüsü de olur. Ama hep koltuğa oturanlar işini görüyor. Vebali ağır. Gayet şık olmuş karşılıklı dökün eteğinizdekileri. Ünal bey sizde Nevzat beyin açıklarını söyleyin de altta kalmayın :)
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑