Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaelispor'un eski başkanı Hüseyin Üzülmez yaşamını yitirdi

Uzun bir süredir yakalandığı hastalıkla mücadele eden Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez 56 yaşında hayatını kaybetti.

21 Haziran 2021 Saat: 07:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.051 kez okunmuştur

Kocaelisporun eski başkanı Hüseyin Üzülmez yaşamını yitirdi
Kocaelispor'un eski başkanı Hüseyin Üzülmez yaşamını yitirdi

Uzun bir süredir yakalandığı pankreas kanseriyle mücadele eden Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Üzülmez yapılan tüm müdahalelere rağmen 56 yaşında hayatını kaybetti.

İki kız babası Hüseyin Üzülmez'in cenazesi yarın (pazartesi) Kartepe Arslanbey Şefkatiye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Hüseyin Üzülmez 2014-2019 yılları arasında Kartepe Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Kandıra'nın Sesi Gazetesi olarak Hüseyin Üzülmez'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz...

HÜSEYİN ÜZÜLMEZ KİMDİR?
23.12.1965 Arslanbey doğumlu. İlkokulu Arslanbey’de, ortaokulu Suadiye'de, lise tahsilini İzmit'te tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü 1986 yılında bitirdi.

1987-1988 yılında Muhasip Asteğmen olarak İzmir Bergama’da askerlik görevini yerine getirdi. 1989-1992 yılları arasında NASAŞ Alüminyum A.Ş.'de personel ve İç hizmetler Şefi olarak görev yaptı.

1992-1998 yılları arasında kendisine ait otomotiv şirketinde Oto Yedek parça ticaretinin ardından 1998 yılında kurucu ortak ve Genel Müdür olarak ERNAZ A.Ş.'yi kurdu.10 yıllık bu süreçte Sakarya’da ERNAZ SERVİS A.Ş. ve Gebze’deki NAZER A.Ş. Şirketleri de kurularak faaliyet alanları genişleyen bu şirketlerde Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yaptı.

2004 yılında önce Renault Mais Marmara Bölge Başkanlığı ve Türkiye Renault Mais Yetkili Satıcılar Konseyi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı.

Bu görev sırasında Dünya Renault Yetkili Satıcılar teşkilatı Türkiye temsilciliğini yerine getirdi. Halen Türkiye Renault Yetkili Satıcılar Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak üyelik görevini yürütmektedir.

2004-2006 yılları arasında KOCAELİSPOR Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Mali Asbaşkan olarak görev yapmıştır. Birçok dernek sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri bulunmaktadır. Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

2009 Mart - 2014 Mart döneminde İzmit Belediyesi’nde 5 yıl süre ile başkan yardımcılığı görevi yapmıştır.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Kartepe Belediye Başkanı seçilmiştir…

Hüseyin Üzülmez, 14 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen Kocaelispor Kulübü Başkanlığı seçiminde görevi Bahri Yavuz’dan devraldı. Kocaelispor Üzülmez döneminde 3. Lig 2. Grup’ta açık ara lider bitirerek 2. Lig’e yükselmişti.

13 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen seçimde ikinci kez Kocaelispor Kulübü Başkanı seçilen Üzülmez, seçimden bir süre sonra ortaya çıkan rahatsızlığından dolayı başkanlık görevini yönetimin kurulunda bulunan Engin Koyun’a bıraktı.

Hüseyin Üzülmez, 20 Haziran 2021 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑