Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kocaelispor, Çaykur Rizespor'u hazırlık maçında mağlup etti

Kocaelispor, Erzurum kampındaki ikinci ve son hazırlık maçında Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek kampı mutlu noktaladı.

19 Temmuz 2021 Saat: 07:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.026 kez okunmuştur

Kocaelispor, Çaykur Rizesporu hazırlık maçında mağlup etti
Kocaelispor, Çaykur Rizespor'u hazırlık maçında mağlup etti

4 Temmuz'dan bu yana Erzurum Palandöken'de bulunan Sway Hotel'de yeni sezona hazırlanan temsilcimiz Kocaelispor, kamptaki ikinci ve son hazırlık maçında Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan maça yeşil siyahlılar kalede İsmet, savunmada Cisse, Diogo, Batuhan, Atila, orta sahada Mesut, Mandjeck, İrfan, kanatlarda Tisdell ve Pereira, en ileri uçta ise Ndlovu ilk 11'iyle başladı.

Maça Rizespor golle başladı. Orta sahada Kocaelispor'un çıkarken kaptırdığı topta Loic Remy, ceza sahasının sağ çaprazından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Rizespor öne geçti. Golün ardından Kocaelispor, Ndlovu, Tisdell ve İrfan ile bulduğu uzaktan şutlarla Rizespor kalesini yokladı ancak sonuç gelmedi. 28.dakikada ceza sahası içinde Rizespor savunmasının eline çarpması sonucunda Kocaelispor penaltı kazandı.

Penaltı atışını Dino Ndlovu gole çevirdi ve Kocaelispor skorda dengeyi sağladı, ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Kocaelispor'da Cisse'nin dışında kadro değişti. İkinci yarıya Doğukan, Semih, Mevlüt, Musa, Denizalp, Cisse, Yılmaz, Kubilay, Benhur, Dilaver, Bahattin 11'iyle başlayan Kocaelispor, 55'te Kubilay'ın asistinde Bahattin'in attığı golle 2-1 öne geçti. Rizespor, bu gole 77'de Alberk Koç ile cevap verdi, skor 2-2 oldu.

Kocaelispor, 83.dakikada Dilaver Güçlü'nün sol ayağıyla attığı klas golle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda takım olarak sahada iyi işler yapan Kocaelispor, takım savunması ve yardımlaşmada, hücum bölgesindeki etkinliğiyle dikkat çekti. Bu maçla birlikte Erzurum kampını tamamlayan ve iki maçını da kazanan Kocaelispor, üç günlük izne ayrıldı. Yeşil siyahlılar ikinci etap kampı için 22 Temmuz'da Bolu'ya gidecek ve 3 Ağustos'a kadar burada kamp yapacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑