Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaelinin yeni servis ücretleri

Mazota gelen zamların ve artan gider maliyetlerinin ardından Kocaeli'deki servis araçlarının ücretleri yeniden belirlendi. İşte servislerin yeni tarifeleri...

8 Mart 2022 Saat: 23:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.373 kez okunmuştur

Kocaelinin yeni servis ücretleri
Kocaelinin yeni servis ücretleri

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Şenol İkizek, bugün itibarı ile uygulanmaya başlanacak olan yeni ücret tarifesini duyurdu. Artan maliyetler nedeniyle fiyatlarda değişikliğe gidildiğini belirten İkizek, yeni fiyat tarifesinin saatli sistemle hazırlandığının da altını çizdi. Saatli sistemini cari açıkta ve trafikteki servis sayısında azalma sağlayacağını belirten Başkan İkizek, yeni tarifeyle ilgili En Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

SAAT DİLİMLİ SİSTEM
"Artan gider maliyetleri, araç bakımı, yedek parça maliyetlerinden dolayı şu anda yeni fiyatlarımızı belirledik. Bugün itibarı ile belirdiğimiz fiyat tarifesine maliyetini düşünen fabrikalar için de saat dilimleri koyduk. Fabrika veya firma, eğer maliyetini düşünüyorsa fiyatı uygun olan saatleri alabilecek.

HEM ARAÇ SAYISINDA HEM DE CARİ AÇIKTA AZALMA OLACAK
Daha önceden bu şekilde saat tarifesiyle ilgili bir uygulama yoktu, biz saat tarifesi üzerinden fiyat uygulamaya başladık. Mesela trafiğin yoğun olmadığı ölü saatlerde araçlar doğal olarak bir yerden bir yere daha hızlı gidiyor. Trafik olmadığı için de o saatlerin fiyatları daha ucuz. Yani eğer firma veya fabrika maliyetini düşünüyorsa uygun olan saatleri alacak. Bu uygulamayla birlikte biz cari açığın da bir nebze önüne geçmiş olacağız. Hem trafikteki araç sayısı azalmış olacak, çünkü saatli çalışacaklar hem de cari açıkta azalma olacak."

YENİ SRVİS ÜCRETLERİ

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑