Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'nde O belediye işçilerine yüzde 84 zam

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Hizmet İş Sendikası yetkilileri ile bir araya gelerek Karamürsel Belediyesi kadrolu ve şirket işçileri için ek protokol imzaladı.

14 Temmuz 2023 Saat: 06:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.534 kez okunmuştur

Kocaelinde O belediye işçilerine yüzde 84 zam
Kocaeli'nde O belediye işçilerine yüzde 84 zam

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “İşçilerimizin örgütlü olduğu hizmet iş sendikamız ile 2023 ocak ayında yaptığımız toplu iş sözleşmesi ile %84 oranında gerçekleştirdiğimiz zam oranının ardından, Temmuz ayında Cumhurbaşkanımızın Sayn Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme, her bir insanımızın refah kaybını telafi etme' sözünün karşılığı olarak yapmış oldukları ücret artışlarına paralel Karamürsel Belediyesi olarak çalışanların ücretleri iyileştirmek için sendikamız ile görüşme gerçekleştirdik. Görüşme sonucunda çalışma arkadaşlarınızın ücretlerini enflasyon ezdirmeyecek yüzlerini güldürecek bir düzenleme yaptık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, “İsmail başkanımız çalışanların ücretlerinin verilmesi, haklarının korunması için hep öncülük yapmış, her daim gereğini yapmıştır. Kendisine çalışan tüm arkadaşlarım ve sendikamız adına özellikle teşekkürler ediyorum” dedi.

Yapılan toplantıya Hizmet iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı, başkan yardımcıları Mesut Çetinkaya ve Nazmiye Tunç Yıldırım katıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑