Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli'den depremzedeler için 5 ton et bağışı

Kocaeli Kasaplar, Esnaf Odası da deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım için üyeleriyle bir çalışma gerçekleştirdi. Oda üyesi kasaplar ve duyarlı vatandaşların bağışlarıyla yaklaşık 5 ton et toplandı

8 Mart 2023 Saat: 15:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 675 kez okunmuştur

Kocaeliden depremzedeler için 5 ton et bağışı
Kocaeli'den depremzedeler için 5 ton et bağışı

Kocaeli Kasaplar, Celepler, Besiciler, Tavukçular ve Evcil Hayvan Bakımı Esnaf Odası Başkanı İsmail Şalgam, başlattıkları yardım kampanyası ile ilgili şunları söyledi: “Yardımlarımızla 25 Şubat Cumartesi günü deprem bölgesi için yola çıkacaktık ama son anda 100 adak kurbanı geldi. 24 Şubat Cuma günü gece gelen bu bağış sonrası yola çıkamadık, 100 küçükbaş hayvan sonrası büyükşehir belediyesinden ilgili daire başkanımız aradı ve ‘Bunları da kesip birlikte götürelim’ dedi. Gelen 100 kurbanımızı kestik ve hazır hale getirdik. 

ETLER BÜYÜKŞEHİR MEZBAHASINDA
Kesilen hayvanlarımız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mezbahası'nda (-18) derecede bekliyor. 3 tona yakın beyaz toplandı. Kırmızı et kapsamında 100’ün üzerinde kurbanımız toplandı. Yaklaşık 5 ton toplam etimiz var. Kurbanlarımızın kesiminde gebelik kontrollerini yaptık. Bu konuda Kocaeli Veteriner Hekimler Odası da bize destek sağladı. Bağış gelen hayvanlarımızdan bazılarının gebe olduğunu gördük, bu hayvanlarımızı Ormanya’ya götürdük. O küçükbaş hayvanlarımız artık orada yaşayacak. Vatandaşımız ve esnafımız bağış yaptı, teşekkür ederiz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑