Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kocaeli'de uyuşturucu operasyonu: 1 haftada 87 operasyon

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen 87 operasyon ve çalışmada , 135kişi hakkında ali işlem yapıldı

11 Ocak 2022 Saat: 10:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.244 kez okunmuştur

Kocaelide uyuşturucu operasyonu: 1 haftada 87 operasyon
Kocaeli'de uyuşturucu operasyonu: 1 haftada 87 operasyon

Kocaeli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlara ait rakamları açıkladı. Yapılan açıklaada 3 Ocak ile 9 Ocak arasında düzenlenen 87 ayrı operasyon ve çalışmada, 135 kişi hakkında adli işlem yapıldığı, bu kişilerden 9’nunun tutukkandığı ve 8 kişi hakkında adli kontrol kararı verildiği öğrenildi. Biri hastanede 5 kişinin ise işlemlerinin devam ettiği, tamamlanan işlemleri sonrası adli merciliere sevk edileceği belirtildi.

81 OPERASYON
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 81 operasyon ve çalışmada, gözaltına alına 127 kişinin ev, iş yeri ve üzerlerinde ise 124 gram Esrar, 29 gram Bonzai, 282 gram Metamfetamin, 1 gram Kokain, 3 Sentetik Ecza, suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 990 TL para, 2 tüfek, 2 tabanca, 17 fişek, 3 hassas terazi ele geçirildiği, toplam 8 kişinin ise tutuklandığı öğrenildi.

JANDARMA’DAN 6 OPERASYON
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen 6 ayrı operasyon ve çalışmada 8 kişi gözaltın alınırken, 1 kişi hakkında tutuklama, 1 kişi hakkında ev hapsi ve 4 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiği ifade edildi. Bu operasyonlarda ise 1 kilo 587 gram Esrar, 4 gram 7 miligram Metamfetamin, 65 gram 63 miligram Bonzai ve 29 sentetik hap ele geçirildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑