Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'de ulaşıma yeni zam talebi

Akaryakıta son dönemde gelen peş peşe zamlar, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası’nı harekete geçirdi. Mevcut tarife ile yolcu taşımanın imkansız hale geldiğini belirten oda yönetimi, kısa mesafeye yüzde 40, uzun mesafeye ise yüzde 50 zam istedi.

5 Mart 2022 Saat: 01:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.536 kez okunmuştur

Kocaelide ulaşıma yeni zam talebi
Kocaeli'de ulaşıma yeni zam talebi

İlimizde 1 Ocak itibariyle toplu taşımaya yüzde 24.9 oranında zam gelirken, şehiriçi ulaşım ücreti 3 lira 50 kuruştan 4 lira 35 kuruşa çıktı. Ancak Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası son dönemde akaryakıta yapılan zamların ardından UKOME’ye yeni zam talebinde bulundu. Kısa mesafe için yüzde 40, uzun mesafe için yüzde 50 zam istendi.

VATANDAŞ KIZMASIN
Oda Başkanı Mustafa Kurt, zammın ne kendileri ne de vatandaş için çözüm olmayacağını bildiklerini belirtti. Kurt şunları söyledi: “Akaryakıt zamları belimizi büktü. Büyükşehir Belediyesinin verdiği destek, yapılan zamlar karşısında eridi. Araçlarımızı kaldıramaz hale geldik. Vatandaş bize kızıyor. Haklılar ama bir kez de bizim durduğumuz yerden bakılsın.

TOPLANTI YAPILACAK
Bu zamlar karşısında artık dayanacak gücümüz kalmadı. İlçelerdeki kooperatiflerimizle önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacağız ve ardından zam ile ilgili bir açıklamada bulunacağız. Bu zamları ne yazık ki durdurulamayan akaryakıt zamları karşısında ayakta kalmak için istiyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑