Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli'de halk ekmeğe de zam geldi

Maliyetlerin artmasıyla birlikte Kocaeli'de ekmeğin 5 liradan satılmaya başlanmasının ardından halk ekmeğe de zam geldi. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı Halk Ekmek fiyatlarına zam geldiğini açıkladı.

7 Kasım 2022 Saat: 08:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 977 kez okunmuştur

Kocaelide halk ekmeğe de zam geldi
Kocaeli'de halk ekmeğe de zam geldi

1 Kasım itibariyle ekmeğin fiyatının 5 liradan simidin fiyatının da 6 liradan satılmaya başlanmasıyla Halk Ekmek fiyatlarına da beklenen zam geldi. Halk ekmekte her hangi bir kar amacının söz konusu olmadığını vurgulayarak gazetemize açıklama yapan Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, 3 liraya satılan Halk Ekmek fiyatının bu sabah itibariyle yüzde 25 zamla, 3,75 liradan satışa sunulduğunu açıkladı.

'3,75 LİRADAN SATILACAK'
Halk Ekmek fiyatlarına zam yapıldığını açıklayan Başkan Sarı, “Sürekli gelen zamlar Halk Ekmek fiyatlarında artışa gidilmesini kaçınılmaz hale getirdi. Markete gidince 5 liraya ne alınabiliyor? Bugün ufak bir çikolatanın fiyatı 8-10 liraya, paket sakızın fiyatı ise 7,50 liraya yükselmiş durumda. Marketten 5 liraya artık sadece 1 ekmek alınabiliyor, 1 adet yumurtanın da fiyatı 3 lira. Halk ekmek satışında zaten kar amacı söz konusu değildir, sonuç olarak biz burada maliyet üzerinden ekmek satışı yapıyoruz. Yüzde 25 zamla halk ekmeğin yeni fiyatı 3,75 TL’dir, tarife bu sabah itibariyle uygulanmaya başlamıştır.” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑